De ce să nu scrii articole de pe telefon

În ultima vreme am postat articole pe blog doar folosind aplicația WordPress. Nu am mai avut timp de blog decât în mijloacele de transport in comun.

Este foarte utilă această aplicație în astfel de situații, problema apare atunci când vrei să abordezi un subiect ce necesită documentare. În astfel de situații îți este peste mână să te mai și documentezi și riști să devii penibil încercând să-ți spui părerea despre ceva ce a luat deja o altă turnură.

Mai este încă o chestie destul de agasantă: de obicei dispozitivele mobile îți pun la dispoziție diverse progrămele care îți corectează automat greșelile de scriere . Acestea sunt foarte utile dar omoară creativitatea în exprimare obligând la o exprimare mai lemnoasă.

4 thoughts on “De ce să nu scrii articole de pe telefon

 1. Vali

  E greu de pus linkuri sau de adaugat imagini scriind de pe telefon. (Sau poate ca nu stiu eu cum). Eu folosesc aplicatiile de pe telefon doar sa scriu text pe anumite bloguri pe care vreau sa le updatez periodic.

  Reply
  1. grig Post author

   Tastatura nu mă încurcă deloc, chiar și când este foarte frig. Folosesc Swype, varianta plătită, și reușesc să scriu mai repede decât cu tastatura calculatorului.

   Reply

Leave a Reply