Astăzi mi-am propus să-mi răspund la întrebarea „Care este cel mai bun aparat de aer condiționat?” deoarece sunt interesat de achiziționarea unui astfel de aparat și, dacă tot fac un studiu de piață pentru mine, mi-am zis că nu ar strica să împărtășesc cu voi concluziile.

Ce mă interesează?

Voi face căutarea în funcție de criteriile de care sunt interesat:

  • Fiabilitatea.
  • Eficiența energetică.
  • Preț.
  • Utilitate.

Vreau să spun că îmi doresc un aparat de aer condiționat care să nu aibă nevoie de service în următorii 3 ani, să nu-mi umfle prea rău factura la energie electrică pentru o mică briză în cameră, să poată fi programat, să-mi asigure o temperatură decentă și în zilele răcoroase de primăvară – toamnă fără a porni caloriferele, toate astea la un preț decent.

Cel mai bun aparat de aer condiționat găsit

daikin inverter a++

Nu am să vă spun acum toți pașii urmați pentru găsirea celui mai bun aparat de aer condiționat, dar pot să vă spun că m-am bazat în special pe recenziile celor ce l-au folosit timp de câțiva ani, tocmai de aceea aparatul ales nu este chiar de „ultimă generație”.

Chiar dacă brandul ales – Daikin – este recunoscut ca lider mondial în instalații de climatizare, deși nu este foarte cunoscut publicului larg de pe la noi, sunt de părere că alegerea unui produs proaspăt lansat pe piață are câteva dezavantaje: riscul de a achiziționa un produs prost conceput la un preț notabil mai mare. Dacă sunteți de părere că bat câmpii, vedeți ce au făcut cei de la Boeing cu noua lor gamă 737 MAX.

M-am oprit asupra aparatului Daikin FTXB25C-RXB25C Inverter 9000 BTU, care are deja 4 ani de la lansare, deoarece, conform celor care l-au utilizat o perioadă îndelungată, este ceea ce-mi doresc!

Un produs de calitate, fabricat în Europa (Cehia), nu într-un subsol din China, cu consum redus, care are posibilitatea de a fi controlat de la distanță cu ajutorul unui smartphone, astfel încât să găsești temperatura optimă în casă și în cazul în care te întorci mai devreme de la servici sau din concediu. Aș mai adăuga următoarele atuuri: randament bun, consum scăzut de energie electrică,

Ce trebuie să știți înainte de achiziționare …
Produsele Daikin își pierd garanția în cazul în care nu sunt montate de societăți de service agreate de producător. În cazul în care vă zgârciți la 2-300 lei pentru a obține un preț mai bun la montaj, riscați nu doar să pierdeți garanția, riscați chiar defectarea aparatului înainte de vreme și atunci veți înclina să dați vina pe marca Daikin, chiar dacă nu producătorul e de vină, ci un Dorel care lucrează după principiul „lasă că merge și așa!”.

Pe lângă prețul aparatului, care nu este tocmai mic (în jur de 2.000 lei), va trebui să luați în considerare kitul și manopera pentru montaj. Acestea pot să vă coste cel puțin 400 lei, prețul final depinzând de locul ales pentru amplasarea aparatului: dificultate, lungime trasee, etc.

Chiar dacă prețul pare dublu față de cel al majorității aparatelor ieftine de aer condiționat, trebuie să aveți în vedere că veți economisi destulă energie electrică în 3 ani încât să acoperiți chiar și în întregime prețul aparatului alegând un aparat în locul unuia ieftin!

Vezi pagina Produsului

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns