Articole din categoria: Utile

De unde pot fi luate biciclete cu voucherele de la primărie?

De unde pot fi luate biciclete cu voucherele de la primărie?

Aceasta este în continuare marea enigmă a programului “Bicicliști în Bucuresti“! Încă nu s-a afișat lista magazinelor care acceptă vouchere pentru biciclete, dar se pare că va fi afișată, la un moment dat, pe site-ul primăriei: pmb.ro Următoarea mare enigmă: pe când și niște piste la standarde europene pentru cei… citește »

De ce sună sirenele? PROCIV 2017

De ce sună sirenele? PROCIV 2017

Au trecut și sărbătorile pascale, să ne punem pe urlat! În perioada 18 – 21 aprilie 2017 este programat un exercițiu de alarmare la nivel național, PROCIV 2017. Autoritățile vor să afle ce a mai rămas în funcțiune din sistemul național de înștiințare, avertizare și alarmare în situații de protecție… citește »

Semnalizarea gropilor din asfalt

Apar gropi în asfaltul străzilor bucureștene precum ciupercile după ploaie. Străzile sunt adevărate capcane pentru că s-au făcut lucrări de mântuială. Fiecare furnizor de utilități publice are propriile cabluri, țevi sau conducte înșirate pe sub asfalt.  Nu există o rețea municipală de canale prin care să treacă țevile sau cablurile,… citește »

Digi nu mai dă telefoane cu plata în rate lunare.

Digi a renunțat la a mai atrage în mod agresiv clienții prin oferirea de terminale GSM la prețuri​ avantajoase și cu plata în rate. Proabil că vor mai avea oferte punctuale, pe zone, disponibile prin agenții de vânzări din teren prin care noii abonați vor beneficia de telefoane gratuite sau… citește »