Pe acest blog am vândut multe advertoriale SEO și voi mai vinde atât timp cât acestea vor fi utile în SEO. Probabil că vă întrebați care este prețul corect pentru un advertorial SEO și pentru acesta am să încerc să vă spun părerea mea despre utilitatea advertorialelor SEO, dar și despre prețul acestora.

Ce sunt advertorialele SEO?

Un Advertorial SEO nu este altceva decât un articol bine scris care conține una sau mai multe legături către site-ul ce se dorește a fi promovat.

Pentru ca un advertorial seo să-și atingă scopul, trebuie să îndeplinească câteva criterii:

  • să aibă conținut unic, util și de calitate
  • să aibă legăturile către site-ul ce se dorește a fi promovat cât mai vizibile și amplasate într-un context în care să îndemne cititorii să le urmeze.
  • să fie plasat pe un site cu o oarecare autoritate în fața motoarelor de căutare și cu un SpamScore cât mai mic.

Cât costă un advertorial SEO?

Costul total al unui advertorial este dat de două componente majore:

Cât costa publicarea unui Advertorial SEO?

Fiecare proprietar de site sau blog decide în funcție de câțiva factori care este prețul pentru care permite publicarea unui advertorial

  • cererea » Prețul pentru publicarea unui advertorial trebuie să fie destul de mare pentru ca ponderea advertorialelor în totalul articolelor să fie ținută la un anumit nivel
  • calitatea advertorialului » Dacă un advertorial aduce un plus de valoare site-ului pe care va fi publicat prin calitatea conținutului său, în mod normal, ar trebui ca prețul pentru publicarea advertorialului să fie mai scăzut decât în cazul publicării unui advertorial care nu face altceva decât să scadă valoarea site-ului pe care va fi publicat
  • Subiectul abordat » sunt anumite subiecte sensibile ce nu prea se doresc a fi abordate pe orice site sau blog: sex-ul, jocurile de noroc, împrumuturile acordate de IFN-uri, suplimentele alimentare etc.
    Multe dintre aceste subiecte pot intra ușor în conflict cu legislația în vigoare sau pur și simplu interferează cu politica editorială a site-ului, dar cum „orice are un preț”, de cele mai multe ori se va permite publicarea de advertoriale ce abordează sau promovează astfel de subiecte pentru un „preț corect”, sensibil mai mare.

Prețul real pentru publicarea unui advertorial variază între câțiva euro și câteva sute de euro, marea pondere a advertorialelor fiind publicate contra unei sume apropiate de 10€

Cât costă conceperea unui Advertorial SEO?

Nu sunt mulți aceia care reușesc să scrie un articol de calitate, iar cei care înțeleg cum trebuie redactat un articol pentru SEO sunt și mai puțini.

Prețul pentru redactarea de conținut SEO se calculează de obicei per 100 cuvinte, iar lungimea optimă a unui advertorial este cuprinsă între 800 și 1200 de cuvinte.

În funcție de priceperea copywriter-ului, prețul cerut pentru redactarea advertorialului este cuprins între 5 și 20 lei / 100 de cuvinte. Având în vedere faptul că un articol bun necesită talent, inspirație și cercetare, ceea ce face ca acesta să poată fi redactat în câteva ore, prețul corect pentru conceperea unui advertorial variază între 80 și 200 lei.

Putem trage concluzia că prețul pentru un Advertorial SEO care să aducă ceva beneficii este de minim 100 lei, dar pentru că este păcat să dai 80 lei pentru a concepe un advertorial bun pentru a-l publica apoi pe un site care să nu-l pună în valoare eu aș recomanda să luați în calcul un preț de minim 150 lei pentru publicarea advertorialelor SEO.

Care este prețul pentru publicarea unui advertorial SEO pe acest blog?

Puteți găsi oferta curentă de preț pentru publicarea unui advertorial aici:

grig.blog/publica-advertorial/

Dacă sunteți interesat de publicarea mai multor advertoriale, pe mai multe site-uri, vă pot face oferte personalizate în funcție de site-ul pe care doriți să-l promovați. Pentru asta, vă rog să mă contactați prin WhatsApp: 0773.841.376

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns