Acest blog, împreună cu alte mii de bloguri și site-uri pe care se pot publica advertoriale, este listat pe mai multe platforme de intermediere a publicării de articole sponsorizate.

În cazul în care te interesează să obții cele mai bune prețuri pentru a-ți promova site-ul cu ajutorul advertorialelor, consulta oferta de aici: prețuri advertoriale

Folosind formularul de mai jos puteți publica un advertorial pe acest blog. Procedura este destul de simplă.
1. Completați datele din formular.
2. După apăsarea butonului „Trimite” veți fi redirecționat pentru a plăti

contravaloarea serviciului 70€

înainte de a efectua plata, treceți Titlul Articolului în câmpul „Description”. În cazul în care nu ați fost redirecționat automat, puteți efectua plata aici sau direct în contul Revolut: https://revolut.me/grigco

3. În 24 de ore de la primirea plății, articolul va fi publicat și indexat de Google.
4. Dacă nu primiți prin e-mail confirmarea publicării articolului în termen de 24 de ore de la efectuarea plății puteți să sesizați acest lucru folosind formularul de la pagina de contact.

Se poate negocia o reducere pentru publicarea mai multor articole sponsorizate?

Da. Se pot acorda reduceri considerabile (de până la 70%) în funcție de numărul articolelor comandate și plătite în avans, în funcție de subiectul abordat dar și de calitatea articolelor.
Mai multe detalii pe WhatsApp: (+4)0747.653.057

ATENȚIE!

Atât articolul trimis spre publicare cât și pagina sau serviciul/serviciile promovate cu ajutorul acestuia trebuie să respecte condițiile de produs Google Adsense, ele nu pot include sau promova conținutul interzis, în caz contrar articolul nu va fi publicat iar banii vă vor fi returnați.


    Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

    Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

    Poți publica un advertorial pe blog

    Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

    Publică un advertorial