Am luat permisul de conducere în urmă cu 2 ani în condițiile în care trecusem de 40 de primăveri fără a fi atras în vreun fel de această îndeletnicire. În momentul în care am pus mâna pe volan sub îndrumarea unui instructor al școlii de șoferi Auto Best Drive, nici măcar nu știam câte pedale trebuie să aibă o mașină, despre funcțiile lor nici atât.

Ușor și cu răbdare am deprins destulă îndemânare încât să am tupeul de a mă prezenta în la proba de traseu, pe care am trecut-o, dar nu din prima, ci din a doua încercare.

Conduc deja de 2 ani prin traficul din București și am făcut și câteva drumuri lungi, unele chiar dificile și am reușit să mă feresc de evenimente neplăcute, chiar dacă au fost momente în care am fost idiot sau am dat peste alți idioți în trafic. Consider că aptitudinile căpătate în timpul școlii de șoferi au fost suficiente încât să pot circula pe drumurile publice în siguranță și acest lucru m-a îndemnat să recomand tuturor cunoscuților această școală de șoferi.

Deși nu are cea mai bună rată de promovabilitate, eu consider că aceasta este o școală de șoferi de încredere. Poate că unii dintre cei care citesc acest articol au o altă părere și abia aștept să o aflu!

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns