Buteliile de aragaz se încărcau pe timpurile regretate de unii în centre de butelii.

Marile centre de butelii s-au cam desființat. Mai sunt doar mici distribuitori care depozitează buteliile de aragaz în condiții improprii și care au prețuri destul de piperate.

la o simplă căutare pe Google veți observa că rețelele de livrări de butelii pentru aragaz de încredere au mai supraviețuit doar acolo unde firme ca cele ale primarului din Caracal nu au intrat pentru a face concurență neloială.

În București lucrurile stau și mai rău pentru familiile care nu sunt racordate la gaze, pentru că au cam dispărut buteliile și din benzinării și nici centre de butelii nu mai sunt, iar comenzi se fac greu și cu costuri foarte mari.

De ce au preferat românii zeci de ani să își încarce buteliile la stațiile pentru alimentarea cu GPL a autoturismelor?

GPL-ul a devenit mult mai accesibil, atât ca și distanță față de case, cât și ca preț, pentru că poți pune GPL vrac de cât ai bani, nu trebuie neapărat să scoți dintr-o dată 100 lei sau mai bine.

În plus, la stațiile de GPL auto clienții au certitudinea că „nu le îngheață” buteliile iarna. Butanul având punctul de fierbere la 0 grade spre deosebire de propan, care are punctul de fierbere pe la -40 de grade, nu poate fi folosit iarna decât dacă butelia este ținută într-un spațiu încălzit, ceea ce este destul de periculos.

Datorită dezastrului din Crevedia, televiziunile și instituțiile statului s-au pus pe cei care încarcă butelii de aragaz la stațiile GPL pentru că este ilegal.

În românia este ilegal să trăiești pentru că într-un stat eșuat trebuie să încalci legi pentru a rămâne în viață.

Trebuie să dai șpagă (era minim 2 lei de încărcare, acum va crește) pentru a-ți încărca butelia de aragaz pentru a nu muri de foame cu aragazul în casă.

Știți o firmă de la care puteți lua butelii de aragaz ieftin și în siguranță?

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns