Măsuța pentru televizor este veche și nu știi dacă o să mai reziste mult? Trebuie neapărat să cumperi alta pentru a evita eventualele accidente? În continuare îți spunem cum să alegi cea mai potrivită comodă pentru televizorul tău.

Trebuie să știi însă de la bun început că dacă vrei să cumperi o comodă TV de calitate, și investiția va fi măsură. În aceste condiții, dacă nu ai bani suficienți pentru o astfel de achiziție, trebuie să știi că poți oricând solicita un credit rapid pentru a-ți suplimenta bugetul.

De ce să cumperi o comodă pentru TV

Comoda pentru televizor este o piesă de mobilier importantă în camera de zi deoarece oferă un spațiu practic pentru așezarea televizorului, dar și pentru alte elemente precum sistemul de sunet sau diverse obiecte decorative. Mai mult decât atât, oferă suport sigur televizorului și asigură un unghi de vizualizare optim.

În plus, comoda poate fi folosită și ca spațiu de depozitare, deoarece unele modele au sertare și rafturi în care poți depozita diverse lucruri. Iar partea bună e că poate fi aleasă în funcție de stilul camerei, precum și de celelalte piese de mobilier astfel încât să se integreze armonios în decor.

Cum să alegi comoda TV potrivită

Alegerea unei comode pentru televizor va depinde în principal de spațiul din camera de zi, de dimensiunea televizorului, dar și de stilul decorativ al încăperii.

La fel ca restul elementelor de mobilier și de decor, o comodă pentru televizor deschisă la culoare va face camera să pară mai mare, în timp ce una închisă la culoare va avea efectul opus.

În cazul în care camera este mică, ideal ar fi să alegi o comodă pentru televizor care să nu ocupe mult spațiu sau să iasă prea mult în evidență. Pe de altă parte, dacă ai puțin spațiu de depozitare în casă, ar fi bine să alegi o comodă cu sertare și rafturi pentru a suplini acest neajuns.

Un exemplu bun este comoda modulară cu sertare și rafturi care îți permite să depozitezi toate acele lucruri pe care nu știi unde să le pui, precum routerul, consolele, jocurile, cărțile, cablurile etc.

Ce trebuie să știi înainte de a alege o comodă pentru televizor

Primul aspect pe care trebuie să-l ai în vedere înainte de a cumpăra o comodă pentru TV este, desigur, dimensiunea televizorului tău.

Dacă vrei să așezi televizorul pe suportul special creat pentru el, aceasta va trebui să fie mai lată decât piciorul televizorului, pentru ca TV-ul să aibă stabilitate.

Pe de altă parte, înălțimea comodei TV și distanța până la canapea va influența unghiul de vizualizare. Pentru a te bucura de o experiență de vizionare optimă, trebuie să te asiguri că centrul ecranului este la nivelul ochilor. Prin urmare, înălțimea comodei ar trebui să fie în jur de 80-100 de centimetri de la sol, iar distanța până la canapea se va calcula plecând de la dimensiunea ecranului. Înmulțește dimensiunea ecranului tău cu 1,2 pentru a afla la ce distanță de canapea trebuie să așezi comoda pentru a te bucura de o experiență optimă de vizionare.

Cel mai bun loc pentru a așezarea comodei TV

Pentru a preveni reflectarea razelor de soare pe ecranul televizorului, ideal este să amplasezi comoda perpendicular pe pătrunderea luminii naturale în cameră. Iar dacă vrei să te uiți relaxat la televizor atunci când în cameră este puțină lumină, este recomandat să folosești o lampă ambientală.

Tipuri de comode TV

Comodă joasă pentru televizor

Cele mai multe comode joase nu au picioare. Totodată, au linii simple, drepte. Prin urmare, ele sunt mai potrivite în spațiile moderne și în camerele de zi mici.

În funcție de cât de minimalist este decorul camerei, comoda poate avea mai mult sau mai puțin spațiu de depozitare ascuns privirii.

Măsuțe auxiliare pentru amplasarea televizorului

Când spațiul este deosebit de mic, măsuțele laterale își îndeplinesc foarte bine funcția de suport pentru televizor. Acest tip de mobilier nu dispune de prea mult extra spațiu pentru plasarea altor elemente decorative sau pentru depozitare.

Mobilier modular de living

Mobilierul TV modular este una dintre cele mai funcționale opțiuni deoarece îți permite să creezi compoziții interesante. De exemplu, o piesă de mobilier care susține televizorul poate fi amplasată dedesubt, iar deasupra lui poate fi pusă o piesă de mobilier cu rafturi sau cu uși.

Alege comoda potrivită în funcție de nevoile tale și ale casei tale. Iar dacă mai ai nevoie de o sumă de bani suplimentară care să te ajute să achiziționezi piesa de mobilier ideală, solicită un credit de nevoi personale. Dacă ești considerat eligibil, poți intra rapid în posesia creditului de nevoi personale, astfel încât să nu mai amâni achiziția nici măcar o clipă. 

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns