Ne plângem că nimic nu merge cum trebuie, că scara de valori a societății românești este anapoda, că toți analfabeții și infractorii o duc bine și au funcții înalte, dar de ce se întâmplă toate acestea?

Pentru că promovăm non-valori, le dăm importanță, le dăm bani pentru că au audiență, deci ne place mediocritatea pentru că trăim într-o societate bolnavă.

Iată un rege și o contesă, doi „influenceri” care au parte de expunere mediatică, așa cum sunt ei de fapt:

Există un cerc vicios care trebuie rupt cumva.

Pe de o parte, marile companii se plâng de faptul că nu au personal calificat, că mediul legislativ are lacune, că autoritățile statului nu-și fac treaba etc, pe de altă parte, tot ele investesc bani pentru a susține mediocritățile.

Este normal oarecum ca oamenii să fie atrași de tot felul de știri negative sau să se minuneze de prostia altora, dar nu este normal să se monetizeze astfel de știri sau de ieșiri publice.

Dacă vrem să ieșim din acest cerc vicios și să facem o societate mai sănătoasă, ar trebui să nu mai fim interesați de mediocrități și nici de știrile negative. Astfel nici marile companii nu ar mai avea de ce să toace bugete de publicitate pentru a promova mediocritatea.

Dacă marile companii își doresc să activeze într-un mediu sănătos și într-o societate cu principii morale, într-o societate în care adevăratele valori să iasă în evidență ar trebui să nu mai încurajeze mediocritate.

Nici ALLIN, nici Morodanca, nici alții, nu ar mai fi influențat în mod negativ societatea dacă nu ar fi avut de câștigat bani din asta …

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns

Acest articol are 3 comentarii

 1. Marius

  Pai cica Morodanca nu a avut nici 2 campanii anul asta. Unde sunt?!

  1. Grig

   Anul asta nu o fi avut campanii, cel puțin oficial, dar traiul acela de desfrâu costă … deci a primit bani de la companii, chiar și indirect.

 2. Perfu

  Influenceri pentru ei , pentru mine care cunosc cum functioneaza mecanismul lor nu am cum sa-i consider influenceri