Prima greșală!

grig   22 February 2014   2 Comments on Prima greșală!

Scriam în Prefață că încep acest blog ca pe un proiect nou-nouț în care să pun nu doar pasiune dar în care să folosesc tot ceea ce am învățat din greșelile făcute până acum.

Prima greșală pe care o poate face cineva care vrea să-și faca un site sau un blog este aceea de a-si alege un nume de domeniu prost sau neinspirat.

Atuci când mi-am înregistrat domeniul www.gtd.ro mi-am pus mari speranțe în faptul că are doar 3 caractere.
În acele vremuri chiar mi-au folosit cele doar trei caractere, nu existau telefoane inteligente, și atunci când îți setai un cont POP3 pe telefon era un adevărat chin să-ți tastezi adresa de e-mail.
Marile dezavantaje ale celor trei litere: nu spun nimic, sunt doar trei litere, mai ales în cazul unui blog persoanal cele trei litere mai rău încurcă, sunt impersoanale.

Ca și nume de domeniu pentru un blog persoanal mult mai util mi-a fost domeniul www.lagrig.ro. Este mai ușor de reținut. Parcă te invită la ceva … Domeniul LaGrig.ro este mult mai potrivit pentru un blog personal chiar si decât grig.co, dar despre cât de util sau nu este un domeniu .ro vă voi scrie cu alte ocazii, greșeli sunt multe, avem despre ce vorbi!

Vă aștept cu opinii, acest blog este deschis oricăror comentarii (cu excepția SPAM-ului sau injuriilor).

2 thoughts on “Prima greșală!

 1. Pato Basil

  nu stiu cat de mare greseala poate fi alegerea unui domeniu in comparatie cu ea de a renunta la un proiect, sunt de parere ca nu conteaza in mod fundamental \”ce\” ci \”cum\”…am avut patobasil.blogspot.com la inceput si ma bucuram si atunci de tot ce se intampla in jurul blogului. E drept ca pato.ro este mult mai sonor, dar cand am transferat tot si oamenii m-au urmat, au aparut altii noi, in timp au disparut unii, au aparut altii socializarea si-a urmat caile naturale.
  Depinde ce vrei de la un proiect. Cand nu stii, ca mine, te bucuri pentru orice reactie 😀

  Reply
  1. grig Post author

   Aici nu vorbesc despre cât de mare sau mică este o greșală fața de alta. Ai dreptate. Să neglijezi un proiect, chiar si câteva luni te poate costa mult. Când am spus că-i prima greșală, m-am referit strict la faptul că de aici trebuie să începi: de la alegrea unui domeniu potrivit proiectului.

   Reply

Leave a Reply