Nu-mi vine să cred că este atât de cald afară, este abia 2 ianuarie și atunci când am urcat în mașină, AC-ul care este pe modul automat setat la 20°C a început să bage frig !!! Erau 18°C afară și 24°C în mașină !!!

În urma cu 15 – 20 de ani visam să-mi pot petrece Sărbătorile de Iarnă într-o zonă mai caldă din Grecia, Turcia sau Spania, iar acum îmi doresc să găsesc o zonă cu multă zăpadă pentru a da autenticitate Sărbătorilor de Iarnă.

Cel mai probabil abia de Vineri, după Bobotează, temperaturile din București se vor apropia de valori mai normale pentru această perioadă a anului, cu maxime de până în 8°C și minime negative, de până la -3°C.

Ninsorile și ploile ne vor ocoli în prima jumătate a lunii Ianuarie a anului 2023, dar nu sunt excluse episoadele de ploaie sau chiar de ploaie înghețată.

Cred că vremea va fi destul de blândă în aceasta iarnă așa că cine are de construit, ar trebui să-și pună problema dacă nu cumva ar trebui să investească niște bani în cherestea ieftină, să-și facă cofraje și armături, căci poate să-i dea tare cu betoane, fiind puține șanse ca temperaturile să scadă sub -4°C !

Puteți obține informații actualizate de aici

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns