Aud tot felul de aberații în ultima vreme și am impresia că lumea a început să creadă că o anumită informație este adevărată deoarece sunt mulți cei care cred astfel.

Nu cred că Pământul va deveni plat deoarece 51% din pământeni vor crede astfel. În urmă cu doar câteva sute de ani majoritatea oamenilor credeau că Soarele se învârte în jurul Pământului iar cei care îndrăzneau să susțină contrariul erau osândiți la moarte.

Cu toate astea, timpul a dovedit că nu cei mulți dețineau adevărul,  ci aceia care preferau să moară decât să trăiască în minciună.

Marea problemă de acum a omenirii este aceea că noile tehnologii permit răspândirea minciunilor pe o scară atât de mare încât acestea pot fi percepute de cei mulți drept adevăruri.

M-am săturat să aud că vaccinurile ne omoară,  că Dumnezeu ne vrea proști sau că Pământul este plat. 

M-am săturat de sistemul democratic în care cei mulți și proști ne decid conducătorii. Lumea a ajuns să aibă lideri din ce în ce mai proști și mai slabi tocmai datorită sistemului democratic de vot. 

Conducătorii Statelor Unite ale Americii au „evoluat” de la lideri precum Washington la maimuțoi de teapa lui Trump.

Oare anul 2021 va fi anul în care omenirea va realiza că are nevoie de conducători inteligenți,  integri și lipsiți de egoism, care să poată pune interesul comun înaintea interesului propriu?

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns