Ziua Națională a României …


Avem motive să ne bucurăm de 1 decembrie? Câţiva români or să răspundă sincer şi sigur : DA. Unii pentru că le-a apărut un nou Înger în sânul familiei, alţii pentru că şi-au găsit sufletul pereche, pentru că îşi serbează ziua de naştere ar spune alţii, unul ar spune că e mândru că i s-au oferit Onoruri Militare drept recunoaştere a faptului că a împlinit visul de a face ca noi toţi ceilalţi, ce nu avem motive personale să fim veseli pe 1 Dec, să reflectăm asupra stării de sănătate a Naţiei Române.

Întrevăd printre picăturile reci de apă strategia de reformă a actualului Conducător Iubit şi înţeleg că îşi doreşte din tot sufletul să reformeze statul copiind o metodă verificată de a scăpa de viciul tutunului:

Se găsesc în farmacii un anume tip de ţigarete făcute din nuş’ce ierburi aromate ce îţi produc, dacă te forţezi să le fumezi, o anume scârbă instinctuală, primară, la orice se aseamănă cu ţigaretă. Se pare că această idee este preluată de dl Băsescu şi pusă cu eficienţă în practică. Calea cea mai sigură şi rapidă spre reformă a Statului, felicitările noastre D-le Băsescu Traian reforma statului merge “brici” suntem abia la a şasea ţigaretă şi deja ne este scârbă de dv. şi de ceea ce reprezentaţi, sper ca atunci când vom fi la al doilea pachet, dacă nu mai devreme, scârba noastră va fi atât de puternică încât să ofere nepoţilor noştrii o ţară civilizată, fără scursuri urât mirositoare în funcţii de conducere !

Azi 1 decembrie 2010 sunt vesel că am reuşit să înţeleg planul de reformă a Statului şi sunt ferm convin că s-ar putea să meargă ! Să ne trăieşti Traiane ! Eşti un Geniu, vei rămâne în Istorie ca Omul care a reuşit să reformeze Statul şi să-l Cureţe de hoţi, mincinoşi, târfe politice etc. ! Să ştii că te susţin!

Succes !

Sursa: http://www.LaGrig.ro

Anunțuri

Ai ceva de spus?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s