În vremurile apuse ale comunismului, România exporta mobilă de calitate în toată lumea. Acum exportăm bușteni și importăm mobilă și uși din PAL sau MDF.

Lemnul este un material nobil, care, prelucrat cu grijă, poate fi transformat în obiecte de mobilier foarte durabile, ușoare și extraordinar de frumoase.

Din păcate, ne-am lăsat ademeniți de valul consumerismului și am început să ne utilam locuințele cu mobila pătrățoasă și anostă, dar ieftină și slabă calitativ, confecționată din rumeguș îmbibat cu adezivi (PAL).

Pentru cei care au început să aprecieze din nou vechea mobilă confecționată din lemn masiv, am și vești bune. Mai există încă meseriași gata să restaureze cu pasiune mobilierul vechi, de epocă.

Chiar dacă nu este o piață foarte rentabilă, SC Antic Mob SRL se ocupă cu succes de recondiționarea obiectelor din lemn.

Dacă ați intrat în posesia unei case vechi, cu elemente constructive din lemn sculptat sau care conține mobilă veche din lemn masiv, cereți o ofertă de preț pentru restaurarea acestora. Aveți toate șansele să vă bucurați în continuare de noblețea lemnului!

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

TwitterFacebookWhatsAppBufferLinkedIn

Lasă un răspuns