Preluarea a începu din Octombrie 2021, dar din 28 martie 2022 schimbarea a devenit efectivă. Mulți dintre vechii clienți Romtelecom sunt bulversați de această schimbare, mai ales că nu au reușit să proceseze încă nici preluarea de către Telekom.

O mare masă a acestor clienți sunt oameni în vârstă, care nu erau obișnuiți cu această diversitate. Pe vremea în care au început să folosească telefonul nu exista decât un singur furnizor de servicii fixe de telefonie.

Faptul că serviciile fixe Telekom au fost preluate de Orange nu poate decât să aducă beneficii abonaților, deoarece managementul Telekom s-a dovedit a fi dezastruos pentru clienții celui care era într-o vreme unicul operator de servicii fixe din România.

Acum, foștii abonați ai serviciilor fixe Telekom beneficiază de suport, pot anunța deranjamentele la numerele de telefon:

 • 300 din rețeaua mobilă Orange
 • 0374.300.300 * Apelul este gratuit pentru orice număr Orange și Orange România Communications . Apel cu tarif normal pentru apelurile din alte rețele naționale și din roaming.
 • (004)0711.001.930 * Apelul este gratuit din orice rețea din Uniunea Europeană. Pentru apelurile către România din ţări non UE, taxarea se va face conform tarifelor locale.

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns

Acest articol are 4 comentarii

 1. SANDU MAGDALENA

  Bună ziua,
  Sunt client al fostului Telekom și la nr.de telefon recomandate de dvs. nu mi se găsește CNP ul în sistem.
  Sunt o persoană în vârstă și nu am ton la telefon.
  Vă rog f.mult să-mi răspundeți la această sesizare.
  Mulțumesc

 2. Toma Mircea

  Doresc rezilierea contractului TOMA MIRCEA,domiciliat în com.A******,sat B*** ,nr.4**, jud.Mures,cu numărul de telefon 0265******. Vă mulțumesc!

  1. Grig

   Domnule Toma, adresați-vă direct furnizorului de servicii și nu vă mai lăsați datele personale pe toate site-urile.