Nu înțeleg de unde ideea asta că trebuie să ai mașina ta, casa ta, terenul tău?! De ce nu este suficient să închiriezi o casă, o mașină, un teren? De ce nu este ok să plătești doar ceea ce folosești?

Haideți să vă spun de unde a izvorât acest articol. Am un vecin nou. Are mașină de la servici și mașină personală. Folosește zilnic doar mașina de la servici, că poate și că nu bagă combustibil și piese din banii săi. Mașina personală stă parcată mai tot timpul și este doar pornită și mișcată „să i se încarce bateria” și „să mai circule puțin uleiul prin motor, că am auzit că-i face bine”.

Îl întreb: „Pai de ce o mai ții vecine dacă nu te folosești de ea, doar ca să-i porți de grijă?”

„Pentru vacanțe!”, îmi răspunde mândru și continuă „Oriunde mă duc cu ea, nu mă fac de râs, fie că mă duc la Turci, la Bulgari sau oriunde în Europa, asta-i mașină de vacanță!”

Mi-a fost milă de el și l-am lăsat să-mi turuie despre bemveu’ său … dar dacă era să-l iau la bani mărunți și să-i fac calculul la cât îl costă mașina asta pentru a ieși cu ea 2- 3 săptămâni în concediu, iar apoi i-aș fi arătat cât l-ar fi costat să închirieze un bemveu’ mai bemveu’ decât bemveul său timp de 3 săptămâni, cred că ceva i-ar fi dat cu virgulă.

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns