Pe când am scris articolul Vise devenite visuri, nici nu aveam carnet, nici nu eram tentat să conduc o mașină. Acum se fac 3 ani de la obținerea dreptului de a conduce autoturisme și, deși uneori mă visez la volanul unei Honda Civic Type-R, chiar dacă mașina pe care o conduc nu are aceleași specificații, am avut norocul de a nu fi implicat în nici un eveniment rutier neplăcut.

Mașina pe care o conduc acum nu are decât 131CP, nici nu se compară cu cei 329CP ai lui Civic Type R. De fapt cele două mașini nu se pot compara decât la consum, capitol la care propria mea mașină are cifre doar un pic mai mari 😉 .

Adevărul este că, tocmai pentru că am observat că-mi place prea mult viteza, nu cred că un Type R ar fi potrivit pentru mine, ci doar pentru stilul meu de a șoferi. Dintre toate mașinile oferite de Honda pe piața din România, cel mai bine mi s-ar potrivi crossoverul hibrid cumpătat: Honda HR-V e:HEV, care deși are doar 131 CP, este o mașină cu un cuplu generos, datorită motorului electric, o mașină încăpătoare numai bună de condus pe drumurile din România!

Deocamdată mașinile care costă câteva zeci de mii de euro sunt în capitolul aspirații pentru mine, dar îmi rezerv dreptul de a visa la ce vreau eu!

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns