După titlu ați putea crede că sunt speriat de bombe, dar nu sunt. Sunt speriat de prostia celor care ne conduc. Nu mă refere neapărat la ai noștri … nu suntem chiar cei mai nefericiți de pe Pământ. Constat cu stupoare că omenirea întreagă a plecat pe o pantă descendentă, din mai toate punctele de vedere.

Parcă am avut o premoniție în urmă cu 11 ani …

Fiecare intre noi, fiecare colț al naturii, fiecare insecta în sine este o capodoperă a universului, cu toate aste, noi, oamenii, am reușit să ne lăsăm duși de sentimente egoiste într-o spirală a autodistrugerii.

Din ce trece timpul realizez că poate nu a fost să fie ca specia noastră să se bucure de minunile din acest univers. Poate că există alte civilizații în alte colțuri ale universului care au înțelepciunea de a se bucura de ceea ce li s-a oferit. Noi nu. Noi nu reușim să punem binele comun în fața binelui individual.

Mă bucur că am trăit timpurile revoluționare în care tehnologia a evoluat spectaculos, dar regret că există posibilitatea de a trăi și vremea decăderii omenirii.

Oare cum am putea să schimbăm lumea în bine?

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns

Acest articol are 3 comentarii

 1. Wlog.Ro

  Daca am avea macar „puterea” de a schimba lumea, in bine, ar fi haos. Cine ar mai muncii, ce s-ar intampla cu sclavii, prostituatele, etc…cine ar mai deveni persoane publice venerate de prostime? Ce s-ar intampla cu prostimea? 😉

  1. Grig

   De ce n-au munci aceia care o fac din plăcere?

 2. Stefan

  Nu ar fi bine sa avem o lume perfecta .

  Omenirea va ajunge cat de curând pe linia de plutire…apele se vor liniști.