Am ajuns la a doua mașină, dar nu am fost preocupat de finețuri, cum ar fi să cumpăr preșuri sau tăvițe pentru portbagaj, capace la roți etc. Azi am primit cadou un preș pentru portbagajul Scenicului 2, unul ieftin cumpărat cu 9 lei din Kaufland și mi-a plăcut cum a schimbat aspectul portbagajului.

Covor din cauciuc pentru portbagajul mașinii

Recunosc faptul că era un chin să curăț mocheta cu aspiratorul după ce transportam ceva care îmi umplea portbagajul de nisip, paie sau firmituri, dar asta se întâmplă destul de rar și, oricum, nu pun chestii pretențioase în portbagaj, să-mi fac griji că s-ar murdări.

Acum mă gândesc la ce am pățit atunci când am plecat într-o călătorie ceva mai lungă. Am pus în portbagaj, într-o ladă din expandat de polistiren, mâncarea, sticlele cu apă și niște pungi cu gheață, iar când am ajuns la destinație, în Orșova, toată gheața din pungi se topise și se scursese afară din cutia de polistiren, pe mocheta portbagajului. Norocul nostru a fost că era vară, foarte cald și am scăpat de umezeală în doar 2 zile.

Oare este mai utilă o tăviță de portbagaj decât un covoraș din cauciuc?

Am văzut că o tăviță dedicată pentru portbagajul mașinii poate costa și câteva sute de lei, dar oare este utilă în cazul în care se varsă în portbagaj bidonul de ulei sau sticla cu lapte? Previne umezirea interiorului mașinii, dar restul de bagaje nu rămân într-o băltoacă? Există tăvițe de portbagaj cu fund dublu, care să conțină un fel de grătar care să prevină umezirea celorlalte bagaje în cazul în care se varsă un lichid?

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns

Acest articol are 3 comentarii

 1. alexje

  Eu am ceva de cauciuc, dar care are si margini mai ridicate. Cel putin asa vine Rav4 din fabrica..

  1. Grig

   Și-l preferi așa, cu marginile ridicate?

  2. Alexje

   Pai nu sunt ridicate mult. Sesizabil, dar fara sa deranjeze.
   Straniu, ca nu las eu voit acel spatiu.