Am vrut să pun titlul „Știri care mă oripilează”, dar nu dădea la fel de bine din cauză de SEO, dar cum să nu fii oripilat de felul în care oamenii profită de necazul altor oameni precum șacalii …

Am văzut știrea de mai sus, despre un camion cu fructe care s-a răsturnat, apoi parte din marfa transportată a fost furată cu nerușinare de localnici. Nu știu dacă așa ceva ar fi posibil în cazul în care Poliția ar interveni, justiția și-ar face datoria, iar presa ar mediatiza și ce poți păți dacă lași omenia pentru a îmbrăca o atitudine de hienă.

Nu ar trebui să ne oripilam cu toții pentru a forța instituțiile să-și facă datoria și în astfel de cazuri?

Veți spune că și eu profit de pe urma întâmplării nefericite, deoarece încerc să monetizez acest eveniment, dar oare e același lucru?

Uitați-vă la „hărnicia” de care dau dovadă acești oameni care au găsit de cuviință să golească camionul. Oare ar fi fost la fel de sârguincioși dacă le-ar fi oferit cineva 20 lei pe oră să încarce lăzile cu fructe și legume într-un alt camion, pentru a minimaliza pagubele accidentului?

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns

Acest articol are un comentariu

  1. Vasile R

    Asta îmi amintește de “se fură la Sephora” când angajații au împodobit un brad cu produse de-ale lor, iar lumea a început să “descompleteze” bradul.