Am făcut ceva plimbări cu mașina în această vară. Am profitat la maxim de mașină, de condițiile vremii, de prețul scăzut la motorină, de lipsa restricțiilor, de tichetele de vacanță reportate din 2020. A fost frumos!

Acum a venit vremea să mă odihnesc și să fac planuri pentru viitor și să trag concluzii pentru viitor.

Mi-am propus ca anul viitor să încerc să mă aventurez și mai mult. Aș dori să descopăr și frumusețile de prin partea Moldovei, pentru că este o direcție pe care nu prea am urmat-o în drumețiile mele. Mi-aș dori să ajung în partea de Nord a țării noastre, mi-aș dori să văd zone cât mai sălbatice … dar ar trebui să mă pregătesc mai bine.

Băile Herculane „La Picior”!

Anul acesta am simțit lipsa bicicletelor. Când am ajuns în Băile Herculane, de exemplu, am parcat mașina în centrul stațiunii și am pornit în mici plimbări pe jos. Am făcut o grămadă de poze frumoase într-o stațiune aflată în ruină. Cam așa ne place să procedăm atunci când plecăm să descoperim frumusețile României: parcat în centru și pornit pe jos în descoperirea frumuseților ascunse. Problema este că am cam îmbătrânit și nu mai pot parcurge zeci de kilometri la picior, chiar dacă îmi place la nebunie să mă bucur de peisaje și aer curat pe îndelete și nu prin praful roților mașinii.

Pentru anul viitor vreau să-mi iau un suport biciclete și, evident, să putem face plimbările în aer liber pe două roți. Până să mă hotărăsc asupra modelului de suport, ar trebui să mă decid dacă să-mi schimb sau nu mașina, pentru că actuala nu are cârlig de remorcare, dar are portbagaj.

De actuala mașină m-am atașat emoțional, pentru că m-a scos din foarte multe situații dificile și m-a purtat prin niște coclauri pe care mulți posesori de 4×4 le-ar fi evitat. M-aș orienta către un 4×4 mai cuminte, gen Tucson, caz în care ar fi bine să mă gândesc și la posibilitatea de a găsi o mașină care să aibă deja cârlig de remorcare, pentru a nu mai alerga pentru montarea unuia.

Magazin cu accesorii auto

După ce am hoinărit cu mașina prin toate hârtoapele, mă obișnuisem să caut magazine de piese auto. Cheltuind o grămadă de bani pe piese auto, îmi pierdusem dorința de a-mi accesoriza autoturismul. Acum, căutând cârlige și suporți, am găsit un magazin specializat în vânzarea de accesorii pentru autoturisme – www.autogedal.ro.

Pe lângă sistemele de remorcare și sistemele de depozitare care m-au adus pe acest site, aici am găsit un alt produs căruia i-am simțit lipsa: tăvița de portbagaj.

Pregătind plimbările din această vară am avut prosta inspirație de a folosi o cutie din polistiren pe post de ladă frigorifică. Am depozitat în ea sticle de apă, suc și gheață sperând să nu duc lipsă de lichide reci pe lungul drum până la Cazanele Dunării.

Apă rece am avut până am ajuns la hotel, dar atât pungile cu gheață cât și cutia din polistiren s-au dovedit a nu fi destul de impermeabile așa că aveam la destinație o baltă în portbagaj de toată frumusețea. Acum am placajul de sub mochetă atât de deformat că ar trebui sa iau tăvița și doar pentru a schimba aspectul portbagajului.

Dacă stau bine să mă gândesc, ar trebui să investesc totuși în cârligul de remorcare și în tăvița pentru portbagaj chiar dacă îmi voi face concediul de anul viitor cu ajutorul altei mașini, pentru că sunt investiții care i-ar aduce mașinii un plus de valoare și de utilitate. Aș putea să curăț mai ușor portbagajul mașinii, după ce o folosesc la cărat de nisip, ciment și alte materiale și aș putea căra mai mult cu ajutorul unei mici remorci!

Fiind mai productiv aș avea mai multe șanse să mă plimb mai mult și cu mașini mai scumpe în anul care vine!

Acest articol a fost scris pentru a participa în proba a doua a concursului #SuperBlog 2021.

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns

Acest articol are 3 comentarii