Parcă sunt actor într-un film prost. Așa mă simt de când a început nebunia cu Covidu’! Îmi pare că toată lumea acceptă aberații de tot felul și multe dintre situațiile în care sunt pus par a fi atât de absurde cum numai în unele filme proaste am mai văzut.

Isteria pandemică pare să fi trecut, cu toate că nu sunt ferm convins că nu vom mai trăi situații asemănătoare. A început apoi conflictul din Ucraina, iar tote țările UE par a se strădui să-și dea cu tesla în ‘oaie, în loc să acționeze precis și sigur în sensul de a pedepsi vinovații fără a-și pedepsi proprii cetățeni, SUA și Rusia par a fi din ce în ce mai prospere.

Criza energetică care a urmat îmi pare o mare cacialma menită să ofere posibilitatea statelor din UE să mascheze imensele găuri bugetare create de niște contracte dubioase cu marile companii din domeniul farmaceutic.

Ceea ce nu pot înțelege sub nici o formă este felul în care populația reacționează atunci când este jecmănită de furnizorii de energie în complicitate cu instituțiile statului. Parcă mai toată lumea s-a resemnat cu scenariul prost al filmului în care sunt obligați să facă figurație.

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns