Mă enervează la culme cei care încetinesc brusc și exagerat ori de câte ori întâlnesc un limitator sau o gropiță. Știu că limitatoarele de viteză chiar de astea au fost gândite, pentru a te face să încetinești, dar nu cred că e cazul să treci cu viteza melcului peste ele, ar merge un minim de 8 – 10 km/h, dar nici să te oprești și să studiezi problema.

Un Mercedes G320 a oprit azi brusc în fața mea pentru că era o gropiță în asfalt, să nu-și strice suspensiile. La volan era o tipă vopsită blond!

Când am văzut-o, imediat mi-am schimbat percepția asupra situației. Am realizat că fata muncise pentru a-și cumpăra mașina aceea și era normal să țină la ea.

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns

Acest articol are 2 comentarii

 1. Stefan

  De la volan nu prea ști dacă e gropiță sau crater…chiar dacă este mașină de teren…la ce gropi avem pe drumurile din Romania riști să rămâi cu ea acolo dacă dai într-o groapă mai serioasa.

  Plus că și costurile reparațiilor sunt pe măsură…mai ales la G class care are suspensii duble și perne de aer.

  1. Grig

   Crede-mă că din G class la 50km/h se vedea că e gropiță. Pe de altă parte, ce faci dacă vrei să ieși cu el off-road? Pui saltele gonflabile sub roți să-i protejezi suspensiile.
   Cel mai probabil cea de la volan nu știa ce bestie conduce și nu avea habar cum să o facă să dea tot din ea