Începusem să folosesc serviciul Netflix pe post de somnifer, urmăream la întâmplare un titlu și în câteva minute Nea Ene îmi dădea târcoale pe la gene!

Aseară am dat peste ClickBait și nu am reușit să adorm până la penultimul episod, iar de dimineață, la cafea am terminat și cel de-al optulea și ultimul episod din această mini-serie.

Zoe Kazan

Nu vreau să vă fac un spoiler acum, pentru că ar strica tot farmecul vizionării, dar pot să vă spun că Zoe Swicord Kazan a jucat remarcabil, iar rolul surorii grijulii i-a pus în evidență acel „Je ne sais quoi” care o face atractivă.

Filmul în sine este foarte bine construit. Există un echilibru între momentele de suspans și scenele mai romantice. Acțiunea are un ritm susținut care te ține captiv fără să te obosească.

Misterul acestei mini-serii polițiste este greu de dezlegat, iar la final ai impresia că au făcut o analiză astfel încât criminalul să fie cel cu cele mai mici șanse de a fi bănuit de public!

Partea cea mai bună a acestui film este că îți trage un semnal de alarmă despre felul în care acțiuni aparent nevinovate în mediul online se pot răsfrânge asupra vieții reale în mod dramatic!

Am să vă las să urmăriți trailerul oficial al acestui mic serial și aștept părerile voastre după ce-l veți fi urmărit !

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns

Acest articol are 4 comentarii

  1. Grig

    Te referi cumva la serialul acela scandinav în care tot apăreau oameni înnoroiți din măruntaiele unui vulcan? Nici nu știi ce somn plăcut mi-a dăruit câteva nopți la rând …

  2. Issabela

    Mulțumesc, tocmai am dat aseară, tot aiurea, peste niște vampiri, din greșeală, care m-au exasperat.

  3. Grig

    Salut Adrian, îți mulțumesc pentru încredere, aștept să-mi spui dacă am avut dreptate!