Cazinourile online sunt în momentul de fata foarte populare printre jucătorii romani pasionați de gambling. Aceste platforme de jocuri de noroc pe internet au depășit mult în popularitate sălile de jocuri stradale. Motivul este reprezentat de faptul ca site-urile de cazino online oferă jucătorilor o mulțime de avantaje importante și per total experienta de joc este una net superioara in mediul online. Unul dintre cele mai importante astfel de avantaje este reprezentat de bonusurile pe care cazinourile de pe internet le oferă atât clienților noi, cat si celor existenți. In continuarea acestui articol iți voi prezenta cele mai populare tipuri de bonusuri pe care le poți întâlni pe platformele de jocuri de noroc de pe internet.

Bonusuri populare în cazinourile online

La jocurile de noroc este important sa ai un buget de start cat mai consistent. In acest caz iti vin in ajutor si ofertele bonus cazino disponibile pe piața. In momentul de fata toate cazinourile online licențiate în România își întâmpină jucătorii cu diferite oferte. Poți să găsești informații despre cazinouri, oferte si transmisiuni live si pe canalul de YouTube Top-Cazino.ro.

Bonusurile reprezinta o buna modalitate de atragere a clienților pe site si tocmai de aceea operatorii de jocuri online încearcă sa vina pe piața cu promoții cat mai interesante. Astfel exista mai multe tipuri de bonusuri pe care le poti întâlni în cazinourile online, după cum urmează:

  • Bonusuri fără depunere
  • Bonusuri procent la depunere
  • Bonusuri cu rotiri gratuite
  • Bonusuri pentru clienții existenți

Bonusuri fără depunere

De departe cel mai apreciat tip de bonus casino este cel fără depunere. Prin intermediul acestuia joci practic gratuit la cazino online, deoarece nu este necesar niciun depozit în cont.

Bonusurile fără depunere se acorda în general pentru verificarea contului de jucător, procedura care oricum este obligatorie pentru orice client. Exista însa și situații în care vei primi bonus fără depunere pentru simpla înregistrare pe site.

Pentru asemenea oferte pot fi necesare anumite coduri promoționale introduse la înscrierea pe site, așadar citește cu atenție termenii si condițiile ofertei, astfel încât sa profiți la maxim de aceste bonusuri de neratat.

Bonusurile fara depunere sunt de obicei sub forma de bani bonus sau rotiri gratuite. După ce vei îndeplini condițiile de rulaj impuse vei transforma bonusul în bani reali, pe care ulterior îi poți utiliza cum dorești sau îi poți chiar retrage.

Bonusuri procent la depunere

Cel mai întâlnit bonus la cazinouri online este cel de tip procent din suma depusa. Mecanismul de funcționare al acestuia este foarte simplu. În funcție de suma depozitata in cont vei primi bonus un anumit procent din aceasta, de obicei cuprins intre 50% si 200%. Bineînțeles, exista și anumite limite maxime de bonus pe care le poti incasa.

Exista cazinouri online care oferă aceasta promoție nu doar la prima încărcare a contului, ci chiar si la primele 3 sau 5 depuneri. E clar ca astfel de bonusuri iti vor fi de mare folos, pentru ca iti vor creste considerabil bugetul de start si implicit șansele de a înregistra profit.

Bonusuri cu rotiri gratuite

Foarte populare sunt acum si ofertele cu rotiri gratuite. Acestea sunt de obicei oferite in combinație cu procentul la depunere într-un pachet de bonusuri. Asemenea promoții cu rotiri gratuite iti vor acorda un anumit număr de învârtiri gratis la jocurile cu păcănele.

Practic acele runde nu iti vor consuma din fondurile proprii, ci vor fi jucate din banii cazinoului, iar tu vei păstra în cont profitul generat. De obicei rotirile gratis sunt acordate in cadrul sloturi din oferta, însă exista si cazuri in care le vei putea utiliza la orice joc dorești.

Bonusuri pentru clienții existenți

Dacă anterior ți-am prezentat doar bonusuri pentru jucătorii noi, trebuie sa știi ca cele mai bune cazinouri de pe internet oferă o mulțime de promoții si pentru clienții existenți. Printre acestea se numără bonusuri fără depunere, bonusuri de fidelitate, bonusuri la reîncărcare, bonus de ziua de naștere și multe altele.

De asemenea, clienții pot participa in mod constant la diferite turnee si concursuri organizate în cazinourile online, putând astfel sa câștige atât premii precum bani sau rotiri gratuite, cat uneori și premii reale, precum telefoane, gadget-uri, excursii, mașini si altele.

In concluzie, in mediul online de gambling vei întâlni la tot pasul o mulțime de bonusuri interesante. Te încurajez să profiți la maxim de aceste oferte mereu când ai ocazia, pentru ca ele te vor ajuta sa iți consolidezi bugetul și vei avea mai multe șanse de câștig.

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns