Nu prea am apucat să urmăresc știrile, dar am auzit, de curând, ceva despre un atac cu arme chimice și despre determinarea americanilor de a lua măsuri drastice.

ce se întampla-in siriaSiria pare a fi un butoi cu pulbere din ce în ce mai încins. Nu îmi dau seama care ar fi interesul ce stă la baza stăruinței cu care se luptă rușii și americanii pentru a-și exercita influența în acea zonă. Știam că petrolul era, de regulă, mărul discordiei în Orientul Mijlociu, dar era combustibililor fosili este pe sfârșite.

Ar fi mai bine pentru Omenire ca aceste două super-puteri să conlucreze pentru a servi interesele cetățenilor, fie ei sirieni, ruși, americani sau de aiurea … Au puterea să facă acest lucru și nu ar mai trebui să fie dispute antagonice la acest nivel.

Omenirea a evoluat destul încât să poată visa la a coloniza alte planete, cu toate astea, nu suntem în stare sa ne îmblânzim între noi!

Oare voi apuca să văd primul picior pus de Om pe Marte sau voi fi nevoit să trăiesc ororile unui nou război mondial? Voi ce credeți?

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns