Multe firme au site-uri de prezentare de care nu se ocupă nimeni. Este normal până la un punct! Dacă nu îți dorești să beneficiezi de unul dintre marile avantaje ale prezenței online, actualizarea în timp util a ofertei de produse sau servicii, nu ai de ce să mai dai câteva sute de lei pe an pentru ca cineva să facă acest lucru pentru tine.

Problemele apar atunci când site-ul cu care îți oglindești afacerea nu te mai reprezintă. Iar dacă acest lucru se întâmplă deoarece a fost hăcuit, chiar ai o problemă, deoarece poți aduce (fără să vrei) prejudicii celor ce îți vizitează site-ul, iar, dacă nu remediezi problema în timp util, site-ul poate fi penalizat de motoarele de căutare.

Cât costă administrarea siteului?

Salariul minim pe economie este acum de 1900 lei, dar cu greu vei găsi pe cineva care să se ocupe 8 ore pe zi de site-ul tău pentru un salariu mai mic de 3000 lei.

Dacă ai nevoie de cineva care să-ți administreze site-ul sau magazinul online, dar nu îți poți permite să angajezi pe cineva pentru această activitate, poți arunca o privire pe această ofertă de prețuri pentru servicii de administrare a site-urilor, poți găsi rezolvarea acestei probleme!

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns