Chiar dacă acum lumea caută hoteluri All Inclusive și pe Litoralul Românesc, mi-am permis să realizez un top al celor mai frecventabile 7 hoteluri, fără a tine cont dacă oferă sau nu serviciul All Inclusive.


Hotel Vega*****

Situat în Mamaia, Hotel Vega este un hotel de 5 stele cunoscut pentru facilitățile sale de lux și vedere panoramică la mare. Acesta oferă camere spațioase și elegante, restaurante rafinate, piscine interioare și exterioare, SPA și centru de fitness.

Pe lângă acestea, hotelul oferă săli de conferință și parcare

Hotelul Vega nu numai că a oferit tot timpul servicii excelente și vedere panoramică la mare, dar a avut și un rol important în cinematografia românească. A fost unul dintre locurile în care s-a filmat celebra comedie „Nea Marin Miliardar”. Aici au trecut prin camerele sale staruri ale timpurilor de aur ale cinematografiei românești, inclusiv marii artiști ai vremii: Stela Popescu, Draga Olteanu-Matei, Sebastian Papaiani, Jean Constantin, Amza Pellea și Sergiu Nicolaescu.

Astăzi, Hotelul Vega continuă să ofere oaspeților săi o experiență de lux și se străduiește să-i răsfețe ca pe adevăratele vedete.

Prețurile, deși pot părea mari pentru o persoană cu venituri modeste, sunt destul de accesibile, un sejur de 7 zile cu mic dejun inclus, pentru un cuplu pornind de la 8.000 lei.

Părerea mea este că se merită să-ți cheltui un salariu pentru a te relaxa timp de o săptămână în condiții de lux.

La urma urmei, pentru ce muncim dacă nu ne oferim bucuria de a fi puțin extravaganți, măcar odată în viață.


Hotel Iaki****

Situat în inima stațiunii Mamaia, IAKI Conference & Spa Hotel este recunoscut pentru serviciile excelente și priveliștea spectaculoasă a Mării Negre.

Acest hotel de lux este fostul Hotel București, care după ce a fost cumpărat de Gheorghe Hagi în 1999, a fost renovat și modernizat devenind un hotel luxos, de 4 stele cu camere moderne, restaurante, piscină, plajă privată și diverse facilități recreative.

Pare a fi hotelul ideal pentru persoanele active, iubitoare de sport, care se pot bucura de apă în piscina acoperită sau în bazinele exterioare, își pot păstra mușchii tonifiați în sala de fitness și se pot relaxa într-o saună modernă sau pe plaja privată.

Hotelul IAKI este genul de hotel care îți oferă garanția unei vacanțe reușite indiferent de de condițiile atmosferice.


Hotel Phoenicia Luxury****

Situat în inima stațiunii Mamaia, chiar pe malul Mării Negre hotelul Phoenicia Luxury este reflexia celor mai exigente așteptări, oferind acces direct la plajă privată și o priveliște idilică către Marea Neagră.

Este destinat tuturor categoriilor de vârstă care vor să aibă parte de concedii relaxante sau active.

Hotelul are camere elegante, spațioase, restaurante, spa, centru de fitness și piscine interioare și exterioare.

Puteți găsi oferte last minute pe site-ul lanțului hotelier, făcând click pe imaginea de mai jos


Hotel Splendid****

Deși nu are o arhitectură la fel de spectaculoasă precum hotelurile prezentate anterior, oferă condiții excelente de confort și relaxare oaspeților.

Hotelul Splendid are o piscină în aer liber, acces direct la plajă, restaurant și facilități de divertisment.

Sintagma de Adults Only din descrierea hotelului nu este chiar ne la locul său, fiind o locație ideală pentru cuplurile care vor să celebreze diferite ocazii într-o atmosferă romantică și liniștită.

Chiar și în extra-sezon Hotelul Splendid este demn de luat în considerare pentru petrecerea „lunii de miere”!

Este un hotel destul de popular, cu prețuri foarte accesibile pentru o locație de 4 stele. Din descrierea clienților care au trecut pe acolo, se pare că această unitate de cazare ar fi una de nota 10, mai ales dacă s-ar mai lucra puțin la atitudinea angajaților și la serviciile restaurantului, care, deși nu sunt excelente, nu sunt chiar atât de rele încât să-și determine oaspeții să nu mai revină.


Milano Blue Hotel ***

Deși este catalogat ca fiind un hotel de 3 stele, neavând camerele și facilitățile hotelurilor despre care am vorbit anterior, recenziile oaspeților îl cataloghează ca fiind un hotel de 5 stele, datorită calității serviciilor oferite.

Hotelul Milano Blue dispune de 28 de spații de cazare elegante, formate din 12 apartamente și 16 camere cu pat matrimonial, elegant mochetate, toate cu băi proprii îmbrăcate în ceramică de cea mai bună calitate, dotate cu obiecte sanitare ultramoderne, mini-bar și televizoare de ultimă generație.

10 apartamente și 8 camere dispun de balcon restul având deschidere generoasă securizată cu bară de protecție.


Dana Resort****

Dana Resort este paradisul verde al litoralului, fiind amplasat într-un cadru natural extraordinar, înconjurat de o gradină exotică de peste 15.000 de metri pătrați, cu aproximativ 200 de specii de plante. Situat la mai puțin de 10 minute de plajă, resortul dispune de 112 unități de cazare, restaurant, pizzerie, baruri, piscina, piscina pentru copii, loc de joaca pentru copii.

Toate camerele fiind modernizate în anul 2021.

Plaja Venus se află la doar 10 minute distanță, dar complexul hotelier Dana Resort îți oferă tot ce ai nevoie pentru a vacanță reușită.

Prețurile sunt mai mult decât accesibile: cu 2.000 lei și puțin noroc poți prinde 5 nopți de cazare pentru 2 persoane, iar pentru încă 1.000 lei aveți asigurată pensiunea completă.


Ana Hotels Europa****

Situat în apropiere de Plaja Eforie Nord, hotelul Europa dispune de toate facilitățile pe care le poate oferi un hotel de 4 stele, dar are un plus prin centrul de SPA supradimensionat și foarte apreciat.

Totodată acest hotel este locul ideal în care să organizezi evenimente de tot felul, fie că vorbim de conferințe business sau de nunți și alte celebrări private.

Hotel sau Pensiune?

În ultimii ani am frecventat destul de des Litoralul Românesc dar am preferat cazarea la pensiuni, preferând să mă bucur de diversitate, străbătând litoralul de sus în jos, între Eforie și 2 Mai. Anul acesta mi-am propus să caut confortul unui complex hotelier și am început să caut recenzii și să mă interesez despre tarife și condiții.

Este plăcut să te simți tratat regește într-un complex de lux, dar poate fi traumatic să experimentezi disconfort având în vedere tarifele de cazare practicate la hotelurile de lux. De aceea mi-am permis să împărtășesc cu voi selecția de hoteluri care s-au calificat ca fiind finaliste în alegerea mea.

Dacă aveți alte sugestii sau opinii, le puteți împărtăsi folosind formularul de contact.

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns