Te-ai întrebat vreodată care este comportamentul pe care îl adopți atunci când petreci timp la un cazinou online? În cadrul platformelor online există mai multe tipuri diferite de jucători. Cât de des pariezi? Cât investești într-o singură sesiune de joc? Răspunsurile la aceste întrebări îți pot defini stilul de jucător.

Industria jocurilor de noroc reprezintă o adevărată aventură completă, în care ai parte de distracție, suspans, dar și de câștiguri. Aceasta este formată din mai multe tipuri diferite de jucători, în funcție de obiectiv și de bugetul alocat. Să luăm în considerare top 4 cele mai întâlnite tipuri de jucători la cazinourile online și să aflăm ce îi definește.

Professional Gambler

Professional Gambler se referă la acel tip de jucător care stăpânește toate strategiile pentru a câștiga la casele de pariuri și la cazinourile virtuale. Aceste tipuri de jucători profesioniști de obicei studiază mult strategiile transformând jocurile de noroc într-o adevărată profesie. Un jucător profesionist cunoaște întreaga gamă de jocuri de la un cazinou online de top, cum ar fi Magic Jackpot Casino și știe ce jocuri îi vor aduce cele mai ridicate câștiguri.

Profesioniștii obțin cele mai mari câștiguri la jocurile de masă, datorită psoibilității de a putea codnuce jocul. Jucătorul profesionist analizează bine opțiunile pe care le are, nu se lasă condus și influențat de emoții și, cel mai important, realizează un studiu aprofundat al statisticilor. Cu alte cuvinte, jucătorul profesionist:

 • Este pasionat mai mult de jocuri de masă;
 • Evită competiția împotriva dealerului;
 • Studiază strategiile jocurilor în profunzime;
 • Exersează cu perseverență și disciplină;
 • Nu se lasă afectat de emoții.

Casual Social Gambler

Acesta ești tu dacă joci cu adevărat jocuri de cazinou online pentru distracție. Nu te deranjează să pierzi și ești fericit dacă câștigi. Nici nu îți programezi când vei juca un joc. Pur și simplu te conectezi la contul tău de joc când ești liber și dacă mai ai niște bani. Mulți concep jocurile de noroc ca pe o simplă distracție.

Principala caracteristică a acestui tip de jucător este autocontrolul, având în vedere că, își stabilesc mereu un anumit buget disponibil pentru joc și îl și respectă. Acești jucători, atunci când reușesc să obțină o sumă ridicată din jocuri de noroc, aleg să plece într-o vacanță mult visată sau să achiziționeze ceva. Pe scurt, tipul de jucător Casual Social Gambler:

 • Nu joacă zilnic, ci doar când vrea să se distreze;
 • Pariază sume reduse;
 • Are limite și își setează un anumit buget pe care nu îl depășește.

Serious Social Gambler

În contrast cu categoria prezentată mai sus se află tipul de jucător Serious Social Gambler. Acesta investește o cantitate semnificativă de timp în jocurile de noroc, considerându-le o sursă majoră de relaxare și divertisment. Pentru Serious Social Gambler, jocurile de noroc reprezintă o pasiune autentică, dar ei reușesc să mențină un echilibru sănătos între aceasta și alte aspecte ale vieții lor.

Acești jucători se bucură de adrenalina pe care le-o oferă jocurile de noroc. Fie că este vorba despre sloturi, jocuri de masă sau poker, aceștia găsesc satisfacție în strategiile și abilitățile necesare pentru a obține rezultate pozitive. Cu toate acestea, ceea ce îi diferențiază pe Serious Social Gamblers este faptul că ei nu permit ca jocurile de noroc să le influențeze negativ viața personală sau profesională. Pe scurt, Serious Social Gambler:

 • Investește o cantitate semnificativă de timp în jocurile de noroc;
 • Consideră jocurile de noroc o sursă majoră de relaxare și divertisment;
 • Acordă prioritate familiei și vocației în detrimentul jocurilor de noroc;
 • Înțeleg importanța gestionării responsabile a banilor;
 • Adoptă o abordare rațională și prudentă.

Relief and Escape Gambler

Un alt tip de jucător este cel de ușurare și evadare, denumit Relief and Escape Gambler. Acești jucători aleg să parieze pentru a găsi alinare din sentimentele de anxietate, depresie, furie, plictiseală sau singurătate. Pentru ei, jocurile de noroc devin o modalitate de a scăpa de dificultăți emoționale. În loc să caute un răspuns euforic în jocurile de noroc, acești jucători caută mai degrabă un efect analgezic, un refugiu temporar în care să uite de problemele cotidiene.

Este esențial ca jucătorii de ușurare și evadare să înțeleagă limitele jocului și să nu se bazeze exclusiv pe jocurile de noroc pentru a face față dificultăților lor emoționale. O abordare sănătoasă implică identificarea surselor de stres și a problemelor reale. Este important de menționat că jucătorii de ușurare și evadare nu sunt jucători compulsivi în sensul că nu pariază în mod excesiv și nu riscă să-și afecteze în mod negativ viața personală sau financiară. Pe scurt, Relief and Escape Gambler:

 • Pariază pentru a găsi alinare și evadare din sentimentele negative;
 • Caută un efect relaxant în jocurile de noroc;
 • Nu sunt jucători compulsivi și nu pariază în mod excesiv;
 • Folosesc jocurile de noroc ca o formă de distragere;
 • Adoptă o abordare responsabilă și echilibrată în ceea ce privește jocurile de noroc.

Concluzie

Iată-ne la sfârșitul acestui articol în care am explorat 4 jucători tipici care pot fi întâlniți la cazinourile online. Desigur, cunoașterea tipurilor de jucători care există nu înseamnă că trebuie să te comporți în același mod. În mod ideal, ar trebui să îți păstrezi propria personalitate, astfel încât să te poți bucura de jocurile de noroc așa cum simți cu adevărat.

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns