Adevărul este că suntem ființe sociale, precum lupii, albinele sau furnicile. Nu prea putem supraviețui pe cont propriu, oricât de puternici ne-am crede.

Ne-am dezvoltat în timp capacități de comunicare superioare oricăror alte ființe vii de pe pământ. Acum, omenirea trece printr-o metamorfoză, ne-am dezvoltat noi căi de comunicare și avem impresia că putem fi mai sociali ca niciodată doar pentru că putem schimba instant zâmbete sau cuvinte cu persoane aflate la mii de kilometri distanță, că ne putem adresa simultan câtorva miliarde de semeni, dar ne înșelăm.

Cred că a fi o persoană sociabilă nu înseamnă să ai mii sau milioane de simpatizanți în social-media, asta nu ne ajută prea mult atunci când avem nevoie să fim îmbrățișați de persoane care țin la noi. O simplă strângere de mână, un sărut, o îmbrățișare nu pot fi suplinite de milioane de mesaje de încurajare sau felicitare primite prin diverse mijloace electronice.

Acesta este un adevăr pe care l-am simțit cu toții atunci când am auzit despre singurătatea în care s-a stins din viață o persoană cunoscută și îndrăgită de milioane de semeni.

E aiurea să spui că ai fost până în ultima clipă prietenul unei persoane despre a cărei plecare din această viață ai aflat, întâmplător, la știri …

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns