Motivul pragmatic pentru care mă obosesc să scriu articole pe bloguri este, normal, acela de a face bani datorită acestei activități. Să nu înțelegeți că eu sunt o fire pragmatică. Nu sunt, dacă aș fi poate chiar aș avea și bani.

Adevărul este că de cele mai multe ori scriu din plăcere. Deoarece împărtășindu-mi public sentimentele față de anumite persoane sau situații, simt că mă eliberez de o oarecare povară. Atunci când scriu din plăcere, nefiind un motiv pragmatic la baza activității, nu obosesc. Cuvintele curg lin, fără a se împotmoli în mintea-mi întortocheată.

Timpul nu tine cu mine atunci când sunt pragmatic și compun texte pentru a câștiga bani. Parcă vrea să-mi fugă de sub picioare. La fiecare 300 de cuvinte pierd cel puțin o oră din viață.

Timpul îmi este amic atunci când scriu doar pentru a reuși să-mi resetez starea de spirit. Articolele scrise cu nerv sunt de obicei destul de scurte, dar totuși, depășesc 150 de cuvinte. Chiar și așa, de cele mai multe ori reușesc să le scriu în fugă, de unde mă găsesc, pe ce apuc, fără a-mi pierde prea mult din prețiosul timp.

Vreau să obosesc scriind articole

scriu articole blog

De curând am decis să particip la #superblog. Nu am apucat să-mi văd jurizat niciunul din articolele scrise și deja mă simt un câștigător. Acest concurs ma ajutat să aflu care este metoda cea mai potrivită pentru mine de a scrie articole plăcute.

Acum mă simt în stare să compun advertoriale destul de bune. Am descoperit că aș vrea să trăiesc din scris. Să fiu rupt de oboseală deoarece am compus articole pe diverse teme timp de 8 ore pe zi, dar să pot face asta cu laptopul în brațe oriunde în lumea asta largă. Să mă pot bucura mereu că am văzut locuri noi.

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns