Nu am mai auzit stupizenie mai mare că religia din școli așa cum e ea acum predată până ce nu am auzit azi că se dorește introducerea religiei că materie de BAC.

Ce-și dorește generalul Daniel? Bănuiesc că un stat ortodox pe model Islamic.

Prima idee năstrușnică a lui Danny: Hai să facem Catedrală la Unirii, la Fântâni. Norocul nostru că l-au convins câțiva ingineri cu propoziția: „Coa’e, piața aia stă să se surpe și tu vrei bartai măgăoaia amplasată acolo?”, că altfel nu mai trecea în veci metroul pe acolo.

Norocul lui cu terenul din spatele Palatului Parlamentului, că a reușit astfel să-și pună mecla pe clopote, să conecteze catedrala la buncărul de sub Casa Poporului și să fie mai aproape de politicienii corupți care sunt gata să arunce cu banii în biserică în speranța că le va ierta Bossu’ păcatele …

A doua mare tâmpenie a fost introducerea religiei că materie în școli. Nu faptul că se predă în școli ore de religie este abominabil, ci calitatea oamenilor care au ocupat catedrele de religie și ceea ce se întâmplă în cadrul acestor ore.

Multi copii au fost îndepărtați de credință datorită imbecililor mascați in cadre didactice care le-au băgat tot felul de tâmpenii în cap.

Introducerea religiei ca materie de BAC nu va face altceva decât să ducă în derizoriu sistemul de învățământ care este oricum șubred.

Iată câteva chestii pe care oamenii de rând le văd:

Iisus a avut haine simple și coroană de spini, nu calești poleite cu aur, nici haine pompoase și nici coroană din aur bătută în nestemate. Cu toate astea a reușit să influențeze istoria omenirii folosind cea mai teribilă armă: cuvântul. Daniel vrea să se impună prin opulență pentru că nu stăpânește Cuvântul.

Probabil a ajuns în funcție prin șantaj și teroare pentru că nu i-am auzit un discurs de Doamne ajută, prin care să dovedească faptul că stăpânește Cuvântul! Se vede de la o poștă că este mânat de sentimente negative: ură, trufie, calicie. Este de ajuns să intri într-o biserică ortodoxă și văzând poza lui Daniel tronând la loc de cinste printre icoane îți vei da seama că acest om l-a invidiat pe Ceaușescu pentru că acesta din urmă înlocuise icoanele din școli cu propriul chip.

Ii respect pe toți cei care își demonstrează credința în Dumnezeu prin fapte și prin atitudine și mi-aș dori că și capul Bisericii Ortodoxe Romane să facă acest lucru.

De oricâte ori am posibilitate merg la biserică și mă rog împreună cu toată lumea pentru sufletul Preafericitului, dar completez: „Dă-i Doamne minte și putere să se elibereze de influența Necuratului!”

Cred în Dumnezeu, dar nu în oamenii care pretind că ne călăuzesc spre adevărata credință doar pentru a-și atinge scopuri meschine!

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

TwitterFacebookWhatsAppBufferLinkedInPin It

Lasă un răspuns