reclama whatsapp

WhatsApp este unul dintre cele mai cunoscute servicii de mesagerie, poate chiar cel mai des folosit în România.

Bineînțeles că cineva poate gândi că WhatsApp poate fi un canal foarte bun pentru a atrage clienți noi sau pentru a vinde produse.

Sunteți pro sau contra?

În continuare voi încerca să găsesc punctele forte, dar și aspectele negative, ale utilizării WhatsApp ca și canal de promovare.

Păreri contra.

Nici chiar cei de la Meta, deținătorii FaceBook, Instagram și WhatsApp nu au îndrăznit să încerce a monetiza această populară platformă de mesagerie cu ajutorul reclamelor, pentru că au realizat că, odată ce reclamele ar agasa utilizatorii, vor risca foarte mult să piardă din popularitate.

Bătrânul Messenger de la Yahoo a dispărut tocmai datorită felului în care utilizatorii erau agasați de tot felul de reclame și SPAM-uri

Platforme similare WhatsApp sunt destule, deocamdată nu sunt la fel de populare deoarece nu pot fi susținute financiar fără a fi monetizate cu ajutorul reclamelor.

Cred că dezvoltatorii WhatsApp vor face tot ce le stă în putință pentru a împiedica pângărirea cu reclame de tot felul a serviciului.

Păreri pro

Serviciul de mesagerie WhatsApp este foarte popular și se bucură de încredere în rândul utilizatorilor. Acestea sunt principalele motive pentru care o campanie de marketing desfășurată cu ajutorul acestui serviciu va da un randament considerabil ridicat.

Este destul de ușor să folosești WhatsApp pentru a trimite mesaje unui număr destul de mare de utilizatori. Este suficient să ai un telefon smart ieftin și un SIM preplătit cu număr pentru a-ți face un cont de WhatsApp special pentru campanii de promovare. Apoi poți cumpăra sau îți poți face o listă de contacte și cu ajutorul serviciului web.whatsapp.com, îți va fi ușor să trimiți mesaje luate cu copy/paste către toată agenda

Pro sau Contra?

Mi-aș dori din tot sufletul să aflu și părerea dumneavoastră, a celor care ajung pe acest blog, despre reclamele prin WhatsApp. Sunteți PRO sau CONTRA?

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns

Acest articol are 3 comentarii

  1. Wlog.Ro

    Tinand cont ca operatorii si serviciile (ne) pot citi intimitatea „securizata”, nu am nicio parere. Folosesc Telegram de cand a aparut si sper ca whatsapp sa devina istorie uitata 🙂

  2. Vasile R

    Folosesc Whatsapp și Telegram și o prefer pe cea de-a doua. Orice e cu măsură e bun. Dacă abuzezi, pa! 🙂

  3. Perfu

    Depinde de reclame , daca sunt reclame cu bun simt si sunt targetate atunci e ok