De ce îi interesează pe români premiul ESPY pentru cea mai bună jucătoare de tenis?

Premiile ESPY au început să fie acordate din 1993. Acestea sunt acordate în special în funcție de preferințele fanilor, fiind un fel de echivalent sportiv al premiilor Grammy pentru muzică, Emmy pentru televiziune sau Tony pentru teatru.

Aceste premii sunt organizate sub forma unor spectacole televizate realizate și difuzate de marile rețele de televiziune ESPN și ABC.

România a dat lumii destule vedete în lumea tenisului. Cu toții știm de Simona Halep, Sorana Cîrstea sau Mihaela Buzărnescu, dar lista jucătoarelor profesioniste de tenis românce este cu mult mai mare.

În aceste condiții, îmi pare normal interesul românilor față de premiile ESPY.

Iar interesul românilor nu a rămas nerăsplătit. În 2022 premiul ESPY pentru cea mai bună jucătoare de tenis a fost acordat tenismenei din Canada, cu origini românești Emma Răducanu

2021 US Open Woman s Single Final Emma Raducanu GBR Woman s Single Champion 2021 *** 2021 US Open Woman s Single Final Emma Raducanu GBR Woman s Single Champion 2021. Sursa foto: Tenis365.com

Cine va câștiga premiul ESPY pentru cea mai bună jucătoare de tenis în 2023?

Este mult prea devreme pentru a afla, mai întâi să vedem lista nominalizărilor din acest an, poate va mai fi o româncă prin lista de nominalizări, așa cum a fost Simona Halep în 2019 si 2018.

Trebuie reținut faptul că acest premiu nu se acordă în funcție de rezultatele sportive cuantificabile, ci pe baza preferinței publicului și a unor voci de referință din domeniul presei sportive.

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns