Enothera este o pensiune Dâmbovița, comuna Văleni, aflată în topul destinațiilor preferate de dâmbovițeni. Casa de vacanță se afla în vecinătatea unor obiective turistice importante din județ, iar plimbările sunt un motiv prielnic pentru a explora zona, a admira natura și familiariza cu împrejurimile idilice. Condițiile de cazare sunt și ele ireproșabile, fapt confirmat și de review-urile pozitive ale clienților mulțumiți.

Pensiunea este dotata cu tot ce își dorește orice turist: încăperi complet mobilate, camere călduroase, băi utilate modern, parcare privată și spații bine întreținute. Piscina în aer liber încălzită și ciubărul din curte reprezintă principalele atracții ale pensiunii, cei care ii trec pragul numindu-le adevărate SPA-uri cu beneficii reale asupra corpului și psihicului. Ambele invita la relaxare, ajutând pe oricine sa se încarce de energie pozitiva, într-o atmosferă plăcută.

Șederea la Enothera este excelentă, datorită numeroaselor camere puse la dispoziție și a facilitaților aferente cu care „vine la pachet”. Sunt acceptate grupuri mari, pensiunea dispunând de 12 locuri repartizate în 6 camere cu pat dublu si bai proprii, închiriate doar integral. La dispoziția oaspeților stă și un lounge/camera cu TV comună, ideala pentru socializare.

Internetul wireless este disponibil și gratuit, iar distracția este pentru toți sub un singur acoperiș: TV, canale prin cablu, canale prin satelit. Terasa camerei permite vederea la curtea interioara, la gradina, la munte, la piscină și ciubăr. Pentru amatorii de petreceri în aer liber, au fost amenajate foișoare și grătare unde se pot prepara fripturi delicioase.

Pensiune Dâmbovița în topul preferințelor

Cei care au vizitat deja aceasta pensiune știu că ritmul de aici se desfășoară după bunul plac, fata de traiul de la oraș în care totul poate deveni insuportabil. Aici, priveliștea este inegalabilă – peisajul montan și liniștea serii sunt mai mult decât necesare pentru o deconectare totala de la stresul cotidian. Cei care cauta un loc special in care sa se poate relaxa se pot rupe de realitatea dura petrecând câteva zile la una dintre cele mai apreciate locuri de cazare din zona.

Chiar și câteva zile petrecute la aceasta pensiune s-au dovedit mai mult decat minunate pentru fiecare turist in parte, dornic sa aprecieze mai mult liniștea si protecția oferite de natura. Astfel, cei care isi doresc sa se deconecteze, chiar si pentru o scurta perioada, de la tot ce înseamnă griji, stres și sarcini infinite, au mereu ca opțiune Enothera, Dâmbovița și frumusețile sale.

Amplasata într-un cadru mirific, „îmbrățișată” de peisaje deosebite, precum si de obiective accesibile, casa de vacanta oferă tuturor celor interesați un colt de natura ideal pentru relaxare si posibilitatea de a vizita locuri păstrătoare de traditii. Calitatea serviciilor, frumusețea locului și diversitatea posibilităților de petrecere a timpului liber situeaza aceasta pensiune Dambovita pe primele locuri în lista de opțiuni a turiștilor plini de profunda admirație a meleagurilor dâmbovițene cu oameni primitori, in mijlocul unei naturi neatinse parca.

Nu o spunem noi, ci oaspeții care i-au asigurat deja un loc fruntaș în topul pensiunilor din zona. Și cum internetul este o sursa uimitoare de informații, toate acestea pot fi confirmate prin recenziile pozitive, review-uri disponibile online, care au clasat Pensiunea Enothera in topul celor mai bune locuri de vacanta, creat pe baza declarațiilor turiștilor din Dâmbovița.

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns