Atât timp cât oamenii se vor mai îmbuluci precum orbeții să pupe niște oase despre care presupun chestii pentru că așa au auzi ei nu cred că ne putem face bine ca și nație.

42.000 de oameni așteptau astăzi la coadă la oasele sfintei Paraschieva. Nu ar fi nimic rău în asta dacă știrea nu ar fi conținut și paragraful:

Autorităţile anunţă că aproape 300 de persoane au avut nevoie de ajutor medical. „Au fost 294 de cazuri, din care 31 persoane transportate la spital (luxaţie, criză comiţială, traumatism cranian prin cădere, hipertensiune arterială, infarct, fractură, epilepsie)”, au transmis sursele citate.
Sursa: Mediafax

În paragraful de mai sus sunt semne clare de răutate, invidie, răzbunare, sentimente nu tocmai agreate de Creștinism, dar întreținute de cutumele din Biserica Ortodoxă Română.

Părerea mea este aceea că nu putem deveni o nație puternică și prosperă atât timp cât ne lăsăm sechestrați în Evul Mediu de un cult religios care refuză să se reformeze. Refuză să accepte că nu este OK să-ți ții enoriașii captivi cu ajutorul fricii în timp ce propovăduiești învățătura Mântuitorului este despre Iubire.

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns