Ieri am primit prin poștă un gadget ieftin și inutil, dar m-am bucurat. Aș putea spune că m-am bucurat pentru nimic și mi-au trebuit câteva ore bune să-mi dau seama de ce m-am bucurat.

Toamna trecută am ales să particip la #superblog, ediția de toamnă, pentru prima dată. Am fost dezamăgit de discrepanța dintre valoarea, numărul premiilor și dificultatea de a ține pasul cu ritmul și exigența cerințelor probelor din cadrul concursului.

Este adevărat cu este un concurs care-ți pune la încercare talentul și îți aduce oarece satisfacții de orgoliu, dar nu ai cum să nu vezi că beneficiile pe care le au sponsorii sunt de zeci de ori mai mari decât valoarea premiilor oferite.

Nu am participat la toate probele, dar dintre sponsorii probelor la care am participat, doar unul singur s-a dovedit a înțelege faptul că fraierii care scriu articole pentru a le promova afacerea trebuiesc recompensați, indiferent de punctajul acumulat, dacă îndeplinesc cerințele probei. TravelKit.ro, căci despre ei vorbesc, au avut inspirația de a oferi un nimic care să-i bucure pe toți participanții.

Pentru TravelKit am scris un articol pe fugă, fără a putea emite pretenția de a câștiga proba, despre bagaje de mână în zborurile low-cost.

Chiar dacă nu am câștigat proba, m-am ales cu o chestie care să-mi aducă aminte că travelkit.ro există, chiar dacă această chestie nu-mi este pentru moment de nici un ajutor.

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns

Acest articol are 5 comentarii

 1. Vasile R

  Am participat și eu într-o primăvară. O experiență frumoasă, doar că eu scriu articole mai scurte, iar ca să câștig (sau să fiu pe aproape) trebuia să scriu articole cât mai lungi.

  1. Grig

   … sau mai bine nu

  1. Grig

   Da. „Adapator Universal”, dar nu ține cont de tensiunile existente în diferitele standarde, așa că te poate ajuta să „alimentezi” cu 240V un aparat făcut să meargă la 110 V și să scapi de el.