Am plătit prea multe kituri de unghii cu gel

M-am uitat în contul Revolut pentru a vedea care sunt cele mai multe comenzi online plătite de pe cardurile asociate contului și nu mi-a venit să cred, cele mai multe comenzi au fost pentru „kituri de unghii cu gel” – 3 comenzi.

Restul de comenzi online au fost achitate cu „plata la livrare”!

Să vedem ce am aflat despre Kiturile de unghii cu gel

Vrând, nevrând, a trebuit să mă interesez despre unghiile cu gel pentru a aproba achizițiile, prietenii știu de ce!

Acum mi-am dat seama că sunt oarecum în măsură să scriu câteva cuvinte despre aceste produse, mai ales după ce am interacționat și cu un salon de cosmetică.

Unghiile cu gel deteriorează unghiile naturale?

Din câte am auzit este un oarecare adevăr în aceasta temere, cu cât se folosesc unghii cu gel de mai proastă calitate și mai des, șansele de a nu mai avea unghiile frumoase de la mama natură cresc.

Asta nu înseamnă că este o tragedie dacă cineva își pune unghii cu gel de câteva ori pe an, cu ocazia unor evenimente.

Cât costă un Kit de unghii cu gel?

Prețurile variază în funcție de conținutul kit-ului și de calitate și poate fi între 100 și 500 lei.

O listă vastă de prețuri găsiți aici.

Cât de greu se aplică unghiile cu gel?

Aplicarea unghiilor cu gel poate fi considerată relativ ușoară, dar necesită răbdare, practică și unele abilități tehnice. Procesul implică mai multe etape, cum ar fi pregătirea și modelarea unghiei naturale, aplicarea stratului de bază, aplicarea stratului de gel, uscarea în lampa UV sau LED, aplicarea stratului de finisare și, în final, curățarea și lustruirea unghiei.

Iată o scurtă descriere a pașilor principali în aplicarea unghiilor cu gel:

  1. Pregătirea unghiei: Se îndepărtează lacul de pe unghie și se modelează forma dorită. Se îndepărtează cuticulele și se netezește suprafața unghiei.
  2. Aplicarea stratului de bază: Se aplică un strat subțire de bază care ajută la aderența gelului pe unghie și protejează unghia naturală.
  3. Aplicarea stratului de gel: Se aplică un strat de gel construitor sau un strat de gel colorat, în funcție de preferințele tale. Se utilizează un penson special pentru modelare și sculptare.
  4. Uscarea în lampa UV sau LED: Unghia este introdusă în lampa UV sau LED pentru a se usca gelul. Timpul de uscare variază în funcție de tipul de lampa și de gelul utilizat.
  5. Aplicarea stratului de finisare: Se aplică un strat de finisare care conferă un aspect lucios și protejează gelul. Acest strat se usucă, de asemenea, în lampa UV sau LED.
  6. Curățarea și lustruirea: Orice reziduuri sau urme de gel sunt îndepărtate de pe unghie și se poate aplica ulei pentru cuticule sau cremă hidratantă pentru a îngriji zona.

Este important să menționez că aplicarea unghiilor cu gel poate necesita puțină practică și experimentare pentru a obține rezultatele dorite.

De asemenea, este recomandat să te pregătești și să te informezi despre tehnicile corecte și despre produsele de calitate pentru a obține un rezultat profesional.

Dacă ești începătoare și nu ai experiență în aplicarea unghiilor cu gel, este recomandat să urmezi cursuri de specializare sau să consulți un tehnician profesionist în unghii pentru a obține sfaturi și îndrumări suplimentare.

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns