Abia ce ne-am liniștit ficații după ce i-am stresat cu grăsimi și alcool pentru a sărbători Nașterea Domnului. Este oare corect și în consens cu învățăturile Noului Testament să ne îmbuibăm în numele Său?

Pentru a vă ajuta să înțelegeți mai ușor unde vreau să ajung, vă citez o știre:

Un copil de un an și jumătate a fost găsit mort, în a treia zi de Crăciun. S-a întâmplat în comuna Miclești din Vaslui. Chiar mama a chemat ambulanța când a văzut că fetița nu reacționează. Medicii au spus că micuța era subnutrită. Avea doar 7 kg și arăta ca un copil de patru luni. Sursa: stiri.tvr.ro

Să nu vă închipuiți că este singurul caz de acest gen, în urmă cu un an s-a mai întâmplat o astfel de nenorocire, tot în zona Moldovei și sunt convins că aceste două cazuri nu sunt singulare, doar că despre ele s-a obosit cineva să facă o știre.

Nu vă pare că luăm numele Domnului în deșert atunci când ne închinăm la icoane dar nu acordăm destul interes unor suflete nevinovate aflate la ananghie?

Cum vă explicați faptul că niște copii mor de foame în România cea profund intoxicată cu dreapta-credință?

Este adevărat că nu aveați de unde ști că undeva, într-un cătun, un copil moare de foame, dar cum vă explicați că o astfel de tragedie trece neobservată, fără să scandalizeze pe nimeni?

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns