Căutând superbul model Chevrolet Suburban am văzut pe site-ul chevrolet.ro că acest producător a decis să nu mai vândă autoturisme din gama Chevrolet în Europa centrală și de Vest datorită insuccesului pe această piață. Cu toate astea, intenționează să vândă în continuare țările fost sovietice și chiar în Rusia, dacă nu i-ar împiedica conflictul din această zonă.

Poate ştii deja că Chevrolet îşi va înceta în curând operaţiunile de vânzări de autovehicule noi în Europa. Însă reparatorii autorizaţi Chevrolet vor rămâne, pentru a asista toţi clienţii noştri cu service-ul şi întreţinerea autovehiculului. În plus, cu sprijinul Opel, marca noastră parteneră GM din Europa, încă te putem ajuta să găseşti autovehiculul pe care îl cauţi.
Ca urmare a mai multor factori adverşi care au afectat activităţile în industria auto din Europa în ultimii ani, rezultatele Chevrolet au fost şi s-a prognozat că vor continua să fie inacceptabile. Din acest motiv, s-a luat decizia de a opri vânzarea de autoturisme Chevrolet în Europa Centrală/de Vest. Totuşi, Chevrolet va continua să ofere gama sa completă de autoturisme Chevrolet în Rusia şi Comunitatea Statelor Independente. În plus, GM îşi păstrează angajamentul faţă de Europa ca regiune cheie şi în viitor îşi va concentra resursele pe mărcile Opel/Vauxhall în Europa.

Atunci când a preluat Daewoo Motors, marele grup GM nu a cumpărat și fabricile din Europa, prin urmare Daewoo Automobile Romania nu a obținut dreptul de a produce modele noi și nici pe cel de a exporta în țările vecine. Într-o încercare disperată de a intra pe piața Europeană, GM a decis să vândă produsele Daewoo sub marca Chevrolet, greșeală majoră care a făcut ca marca Chevrolet să-și piardă credibilitatea pe acestă piață, deoarece aceste modele erau deja depășite tehnologic și nu puteau fi ușor adaptate normelor europene de poluare.

Între timp, fosta uzina de automobile Daewoo a intrat în posesia Ford, a fost retehnologizată și produce modele de succes precum Ford Puma, Ford Ranger Raptor, sau Ford Kuga.

Eu cred că era loc pe piața europeana pentru modele GM de succes precum Chevrolet Suburban (mașina folosită de Kamala Harris în vizita de azi.

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns