Zilele trecute m-a atras în mod deosebit o reclamă, nu s-a mai întâmplat acest lucru de la celebrele reclame cu „Dorel”.

Un cuplu se certa în sufragerie în timp ce monta un corp de mobilier. La televizor Simona Halep era concentrată în timpul unei partide de tenis. Avea serva. Vădit iritată de cearta celor doi, Simona intervine și le sugerează să urmeze planul din cutie.

Acțiunea în sine, nu este foarte elaborată, dar felul în care a fost regizat acest clip este genial! Cu toate astea, s-au găsit și invidioși care să spună că acest clip promovează violența în familie, așa că am găsit motive de amuzament și citind comentariile postate la acest clip:

Dacă toate reclamele s-ar ridica la acest nivel, jur că cei de la Netflix ar da faliment, iar cele 15 minute de spoturi ar avea un succes mai abitir decât multe emisiuni de divertisment!

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns

Acest articol are 4 comentarii

 1. Alexandru Dinu

  Cele mai IRASCIBILE si ENERVANTE reclame vazute vreodata sunt cu AROGANTA asta de halep.Chiar cumparam de la Dedeman,dar de cand INGANFATA asta imi impune „sa-mi misc picioarele”,am renuntat la ei.Felicitari Dedeman!!!

  1. Grig

   Ia niște Magneziu

 2. Adi

  Deci reclamele la dedeman cu halep sunt in top cele mai cretine de pana acuma. Le depaseste si pe alea la medicamente. Nu am dat de cineva sa zica altfel.
  „dar felul în care a fost regizat acest clip este genial! ” Ce este genial? ala lucra afara si ea il atrage in casa sa ii spuna sa isi vada fiecare de treaba….. wow genial =)))

  1. Grig

   Cred că reclamele de la Catena îți par genitale …