Ieri eram foarte hotărât să nu mai votez în turul al doilea al alegerilor prezidențiale, acum sunt ferm determinat nu doar să votez, ci să îndemn cât mai multă lume să iasă la vot și să-l voteze pe Iohannis!

Ce s-a întâmplat între timp? Două conferințe de presă. Una în care domnul Iohannis a venit punctual, hotărât, a vorbit liber, corect și demn și în care jurnaliștii au putut să-și prezinte organizat și în mod transparent întrebările, alta în care doamna Dăncilă s-a băgat în seamă și, sub pretextul că dă o replică Președintelui, a citit un text ce conținea densitate imensă de minciuni.

Iohannis a făcut o singură greșeală, nu a făcut clar distincția între actuala conducere a Partidului Social Democrat și social democrație ca și doctrină. Eu știu că atunci când Iohannis spune că luptă împotriva pesedeului se referă la faptul că luptă împotriva celor câțiva oameni corupți, mincinoși și rău intenționați care au obținut averi colosale ca urmare a faptului că au jucat pe scena politică și care nu dau doi bani pe omul de rând sau pe țara aceasta.

Sunt ferm convins că un partid Social Democrat cu adevărat curățat de structurile mafiote ce l-au acaparat ar putea fi un partener de dialog la fel de frecventabil ca și PNL-ul, USR-ul , PMP-ul sau oricare alt partid decent de pe scena politică actuală. Doar acei membri cinstiți ai Partidului Social Democrat pot reforma acest partid, oricine altcineva nu va putea decât să încerce să-i determine pe ceilalți oamenii să nu înghită gogoșile îndrugate de personaje fără de coloană vertebrală.

Doamna Dăncilă împreună cu toată spuma pesedistă a dat cu bățul în baltă toată seara, au început să mintă cu nerușinare despre căști numai de ei văzute, despre „probleme de corupție cât casa” … astfel de oameni nu au ce căuta în viața politică din România și nu pot fi îndepărtați decât prin votul nostru al tuturor.

Îmi doresc din tot sufletul ca astfel de personaje mincinoase să nu mai se regăsească peste un an nici în Parlamentul României, nici în poziții de edili și nici în Guvernul României. Urmează un an electoral foarte important pentru viitorul acestei țări și tocmai de aceea vă îndemn pe toți cei ce au copii de vârstă școlară: urmați sfatul lor atunci când mergeți să puneți ștampile în cabina de vot, viitorul lor este în joc!

Citiți cu atenție aceste rânduri și dacă rezonați cu aceste idei, distribuiți acest articol mai departe!
Sursa foto: https://romedia.ro

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns

Acest articol are 3 comentarii

 1. Mălin

  Social democrația trebuie de fapt eradicată fiindcă oricum o dai tot la comunism se ajunge. Iohannis știe bine asta și de asta a și pus problema așa.

  1. Grig

   Noi nu avem social-democrație în PSD și nici într-un alt partid, din câte știu eu, decât cu numele. Dacă ar exista cu adevărat un partid cu o doctrină social-democrată eu nu aș avea nimic împotriva acestui partid.

   Comunismul, ca și doctrină politică, nu are nimic rău. Felul în care s-a încercat implementarea comunismului a fost total greșit deoarece marea majoritate a oamenilor se lasă dominați de lăcomie și egoism. Sunt de părere că primul om cunoscut din istorie care a încercat să împrăștie niște idei comuniste a fost chiar Iisus Hristos, dar și ideile sale au fost denaturate de caracterul egoist al unor lideri, așa au apărut bisericile.

 2. Grig

  Mi-am recitit articolul și-mi vine să râd de prostia mea de atunci. Poate că trebuia să o votăm pe Dăncilă, așa era doar PSD-ul la muls și nu trebuia să concureze cu PNL-ul la stors vlaga poporului ….