Găsești o postare care pare a fi de la o autoritate și în ea un link pentru „verificarea datelor”. Faci click din curiozitate și apoi, din prostie, îți lași date de acces la FaceBook, datele cardului bancar, date personale și alte informații sensibile.

După un timp constați ca alt tău cont de FaceBook este folosit pentru a împrăștia informații nașpa sau pentru a racola alți fraieri sau, poate, te trezești cu cardul bancar golit.

Apoi te plângi că „ți-a furat contul de FaceBook” sau că ți-au hăcuit contul bancar, dar nu-i așa » doar au aplicat taxa pe prostie!

cum se fura contul de facebook
Așa se pescuiesc fraieri …

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns

Acest articol are 6 comentarii

 1. Mark

  Sunt mulți fraieri de pescuit!

  1. Grig

   Poate că am fost puțin cam rău în acest articol, există o oarecare lipsă de educație în ceea ce privește tot ceea ce ține de online. Până la urma, nimeni nu s-a născut învățat, iar tehnologia a avansat mult mai repede pentru unele categorii de oameni

 2. Stefan

  Tocmai din acest motiv eu personal , recomand soluțiile antivirus premium precum Bitdefender sau NOD32.
  Cu acestea nici măcar din greșeală nu poți accesa astfel de linkuri, plus că acum au optiune de scanare a mesageriei și blochează automat linkurile periculoase primite.

  1. Grig

   Era o postare pe Facebook, nu avea treabă cu mesageria. Nici o soluție antivirus nu poate fi 100% capabilă să te împiedice să-ți dai singur datele sensibile unor infractori dacă tu ești convins că ceea ce faci trebuie făcut

  2. Stefan

   Evident că te poate împiedica să îți distribui datele sensibile infractorilor.
   Blochează aceste situri…nu le poți accesa sub nici o forma.

   Blochează accesul la situri periculoase oriunde in mediul online…indiferent că sunt distribuite pe rețelele de socializare, sau oriunde altundeva.

 3. Wlog.Ro

  No offense but…trebuie sa fii ori baut ori retard. inca sa dai click :)) Multi si-au pierdut pagini de facebook cu sute de mii se followeri 😉