Aud astăzi la știri că super-intelectualul și mare maestru în cunoașterea pârghiilor economice își îndeamnă fanii să scoată banii cash deoarece aceștia vor dispărea în curând pentru ca populația să poată fi controlată prin folosirea banilor electronici?

Ce se întâmplă dacă toți românii își scot banii cash?

Orice om cu minimă cultură economică știe că doar o mică parte din masa monetară, adică din totalul mijloacelor bănești aflate în circulație este reprezentată de monedă fizică sub formă de bancnote sau fise, restul sunt bani mai mult sau mai puțin electronici.

Dacă toți vom încerca să scoatem avuțiile în cash, sistemul bancar va avea o problemă, dar dacă teoria atotștiitorului Costi Ioniță ar fi adevărată, ar fi ocazia ideală pentru stat să confiște averile, pentru că ar trebui doar dată o lege potrivit căreia plățile se vor face doar cu mijloace electronice și toți credulii lu’ pește se vor trezi posesori de saci cu bancnote transformate în hârtie igienică.

Uite unde ai putea cerceta ce se întâmplă dacă lumea te urmează și pe cale de consecință lucrurile o vor lua razna.

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns

Acest articol are un comentariu

  1. Wlog.Ro

    Costi Ionita a reusit pe barba lui sa ajunga departe, spre deosebire de cei care inca mai mananca seminte prin cluburile din Romania si trag cojile pe nas, dupa 😉 Daca a facut afirmatia asta, nu ne ramane decat sa vedem ce se intampla sau sa tratam ca atare 🙂