Nu cred că situația infracționalității din România și în special în ceea ce privește traficul de stupefiante și de carne vie ar fi atât de scăpată din lesă încât să nu poată fi combătută sau chiar eradicată.

Ceea ce este cu adevărat scăpat de sub control în românia este nivelul la care a ajuns corupția. Cum altfel să-ți explici că se fac percheziții după percheziții în aceleași locuri, pentru aceleași fapte, dar nu se întâmplă nimic efectiv.

O percheziție de amploare, făcută ca la carte, ar trebui să se finalizeze cu destructurarea definitivă unei rețele infracționale. La noi nu se întâmplă mereu asta, deoarece ba sunt vicii de procedură, ba sunt sifonate informații înainte de intervenție, ba sunt date sentințe mult prea ușoare sau în cel mai fericit caz, infractorii condamnați sunt scăpați printre degete și își fac veacul în continuare pe alte meleaguri.

S-a oripilat lumea că la SAGA au murit tineri de supra-doză și azi se mai fac niște percheziții de amploare la unul din clanurile care au mai fost percheziționate și în urmă cu câteva luni. Vi se pare normal? Nu seamănă a batistă pe țambal?

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns

Acest articol are un comentariu

  1. Sarac

    Ce bine ar fi dacă … dar nu e …