Trebuia să fac un drum până la ANAF sector 6 și îmi era puțin groază de birocrație. Am rămas cu sechele din copilărie, când am fost nevoit să alerg după acte un an întreg. Poate am să vă povestesc odată cum poate un copil să fie traumatizat de funcționarii statului, dar cu altă ocazie și poate pe un alt blog.

Ca orice român conectat la secolul 21, m-am informat pe internet despre locație și am încercat să aflu ce probleme aș putea întâmpina. Așa am văzut că nu se merită să merg cu autoturismul propriu căci s-ar putea să nu am unde parca. Am folosit STB SA și nu a fost chiar groaznic, cu toate că imediat ce a trecut de Podul Eroilor autobuzul a dat semne de oboseală.

Comentarii jignitoare

Mi-am făcut o impresie greșită uitându-mă la feedback-ul lăsat de „contribuabili” pe locația din Google Maps. Îmi închipuiam că va fi coadă, că voi pleca agitat și fără să rezolv mare lucru.

Am ajuns acolo în jurul prânzului. Nu a durat mai mult de 15 minute șederea mea pe acolo cu toate că am fost de două ori la un ghișeu de la parter, am făcut un drum până la un Xerox de vis-a-vis și am mai urcat și la un ghișeu de la etaj. Culmea este că nu am plecat cu coada între picioare! 😉

Îmi pare bine că se schimbă puțin lucrurile și la noi în țară, cu timpul poate vom avea și mai puțină nevoie de a ne deplasa cu hârtiile în mână pe la instituțiile statului.

Sediul ANAF Sector 6

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns