A început să-mi placă noul editor cu blocuri

Atunci când WordPress a început să înlocuiască editorul clasic cu cel care folosește blocurile îmi era peste mână să renunț la ceva cu care mă împăcam foarte bine. 

Aveam impresia că pot aranja mai bine textul folosind editorul clasic în modul html.

Așa arată  textul pe imagine când folosești aplicația mobilă

Acum am observat că, după multiple update-uri, a devenit mult mai simplu să aranjezi textul folosind noul editor.  Are și câteva opțiuni care îți permit să așezi text peste imagine sau pe rânduri și coloane.

Sunt curios dacă,  acum, după ce am activat din nou editorul cu blocuri pe acest blog,  voi reuși să public articole din aplicația WordPress de pe Android.  În ultima vreme tot îmi dădea erori când foloseam butonul „publish”.

Acesta este principalul motiv pentru care am scris acest post, așa că-mi scuzați, vă rog,  aberațiile din această dimineață de sâmbătă!

3 comentarii

  1. Viitorul ar trebui sa fie si mai simplu. Sunt tot felul de modificari de la 5.9 incolo. Partea mai nasoala este ca nu se traseaza niste linii privind compatibilitatea. Azi dezvolti ceva, maine sunt outdated.

  2. Mai nasoală este partea cu compatibilitatea față de versiunile vechi de php. Am un site căruia i-am făcut o temă în urmă cu ceva ani și acum nu mai pot ține pasul cu update-ul… Trebuie să-i fac alta și îmi este peste mână …

  3. Mie mi se pare genial pentru crossplatform. Pot scrie linistit articole de pe telefon, de pe desktop si sunt consistente ca si structura.

Lasă un răspuns