Am văzut din ce în ce mai prezente în media informații despre „creșterea accelerată a numărului de cazuri de COVID” și nu pot să nu mă întreb dacă nu cumva vom fi nevoiți iar să suportăm diverse restricții, mai ales după câte am îndurat în ultimii ani.

Probabil că vor începe mai întâi recomandări cu caracter obligatoriu în anumite instituții privind „purtarea măștilor”, dar nu cred că se va ajunge la reintroducerea restricțiilor pe baza „Certificatelor Verzi” la modul aberant la care au fost introduse, cu obligare la vaccinare și fără a lăsa deschisă portița testării.

Nu vom avea nevoie de certificate verzi pe bază de vaccin în această vară, cel puțin în România

Pe ce mă bazez?

  • Pe faptul că majoritatea celor vaccinați deja au pierdut deja dreptul de a obține „Certificat Verde” deoarece a trecut prea mult timp de la ultimul val de vaccinări.
  • Cred că oricine are capacitatea de a învăța din greșelile trecutului, iar experiența ultimelor „valuri pandemice” ne-a arătat că măsurile aberante au iritat psihicul colectiv, dar nu au contribuit suficient la diminuarea răspândirii virusului încât să se merite efectele negative asupra economiei
  • Majoritatea românilor sunt deja iritați de impotența guvernanților în fața scumpirilor, nimeni nu vrea să-i irite și mai rău.

Va trebui să mă vaccinez anti-COVID pentru a pleca în vacanță?

Nimeni nu ar trebui să se vaccineze doar pentru a putea beneficia de anumite avantaje, dar există deja câteva precedente, de exemplu pentru a putea vizita țari exotice sunt obligatorii anumite vaccinuri.

Eu nu sunt nici pro nici contra vaccinurilor, dar cred că fiecare ar trebui să aibă posibilitatea de a decide în mod informat dacă și ce fel de tratament să-și facă pentru a combate sau preveni o anumită afecțiune.

Până la urmă fiecare dintre noi va putea decide dacă și unde își va face vacanța, iar unul dintre factorii care ne vor determina să alegem o anumită destinație va fi și cel ce ține de condițiile ce ne vor fi impuse pentru a călători într-o anumită regiune.

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns

Acest articol are un comentariu

  1. Perfu

    Daca au inceput „jurnalistii” cu stiri apocaliptice , e clar ca vom avea din nou restrictii , certificate , carantine etc … Eu mi-as dori sa fie libertate , care vrea sa poarte botnita sa poarte , care nu doreste sa nu poarte , care vrea vaccin sa se vaccineze , care nu vrea vaccin sa nu se vaccineze