Acum că Disney+ este disponibil și în România și pentru că Netflix ajunsese să ocupe funcția de somnifer, am decis să abordez și filmele de pe această platformă de video streaming. Am decis că merită pentru că sunt disponibile documentarele de pe National Geografic și cum nu am mai reuși să urmăresc în ultimii ani „Dezastre în aer”, declicul s-a produs.

Îmi pare că oferta Disney+ este net superioară celei de la Netflix în ceea ce privește calitatea filmelor și am făcut deja o listă pentru următoarele săptămâni. Aceasta cuprinde, pe lângă documentare și câteva filme clasice pe care nu am reușit să le văd la vremea lor, cum ar fi: seria nouă din „Planeta Maimuțelor”, Anatomia lui Grey (din care am văzut doar câteva episoade la vremea lor), Demonii lui DaVinci, Seria Războiul Stelelor, Alien sau Capitanul America …. lista ar putea continua și cu siguranță un alt film îmi va atrage atenția înaintea celor deja menționate.

Cred că voi renunța câteva luni la Netflix, până ce-și vor mai înnoi lista de filme …

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns

Acest articol are 4 comentarii

  1. Grig

   Chiar merită, cred că va detrona Netflix-ul pe piața din Romania ca număr de abonați până în toamnă. Abonamentul este foarte mic: 29,99 lei pe lună sau 299,90 lei/an

 1. Wlog.Ro

  Disney+ si cum să promovezi LGBT în desene și filme

  1. Grig

   Asta-i altă poveste. Cine nu promovează LGBT în desene și filme?