Cateva sfaturi utile care te vor ajuta sa rulezi bonusul oferit de casele de pariuri online la inregistrare. Condițiile de rulaj nu sunt imposibil de îndeplinit. Vei avea șanse mai mari să faci rulajul și să câștigi dacă vei ține cont de sfaturile din acest articol

Superbet este una dintre puținele case de pariuri legale în România care oferă clienților noi nu unul, ci 3 bonusuri. Despre acestea vei găsi toate informațiile, dar și alte lucruri interesante în acest articol.

Bonus Superbet la primele 3 depuneri

Dacă alegi să deschizi cont la Superbet vei beneficia de nu mai puțin 3 de bonusuri, după cum urmează:

  • bonus 50% din prima depunere până la 200 RON – pentru bonusul maxim trebuie să depui 400 RON.
  • bonus 50% din a doua depunere până la 200 RON – pentru bonusul maxim trebuie să depui 400 RON.
  • bonus 100% din a treia depunere până la 100 RON – pentru bonusul maxim trebuie să depui 100 RON.

După cum se poate observa cu depuneri totale de 900 RON vei beneficia de bonusuri în valoare totală de 500 RON.

Pentru a primi acest pachet de bonusuri trebuie să-l selectezi în momentul primei accesări a contului, după confirmarea adresei de e-mail.

Pentru a converti un bonus în bani reali trebuie să rulezi de 6 ori valoarea bonusului. Sunt luate în calcul pariuri cu cote de cel puțin 1.60 (single) sau minim 2.50 (bilete multiple).

Fiecare bonus are termen de valabilitate de 7 zile de la data activării.

Sfaturi utile pentru rulajul bonusului

Condițiile de rulaj nu sunt imposibil de îndeplinit. Vei avea șanse mai mari să faci rulajul și să câștigi dacă vei ține cont de următoarele 3 sfaturi:  1. Activează un bonus la momentul potrivit – încearcă să activezi fiecare dintre cele 3 bonusuri atunci când urmează câteva zile în care să ai pe ce paria. Dacă tu pariezi doar pe tenis n-are rost să activezi bonusul în luna decembrie, Sau dacă nu pariezi pe meciurile echipelor naționale de fotbal n-are rost să activezi bonusul în perioada în care au loc astfel de partide.
  2. Nu te grăbi să finalizezi rulajul – pariază normal, fără să te gândești că ai un bonus în cont. Dacă vrei să iei bonusul maxim pentru prima depunere sau pentru cea de-a doua vei avea de rula 1.200 RON în decurs de 7 zile. Astfel poți plasa în medie mize de aproximativ 175 RON pe zi. Nu trebuie să te grăbești să faci tot rulajul în 2-3 zile. Cu cât joci mai puține bilete pe zi, cu atât vei avea șanse mai mari să câștigi.
  3. Nu te bloca în cota minimă – poate nu-i cea mai corectă exprimare. Ce vreau să spun este că dacă vezi un pariu bun care are cota sub 1.60 nu trebuie să-l eviți. Joacă-l! Chiar dacă nu va conta la rulaj, dacă va fi câștigător îți va aduce bani în cont. Acest aspect este valabil la oricare dintre bonusurile oferite de casele de pariuri

Acestea ar fi principalele 3 sfaturi de care ar trebui să ții cont atunci când alegi să iei pachetul de bonusuri de la Superbet.

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns